Kezdőtől a professzionális szintig

La Kati Flamenco Művészeti Tánciskola

Kezdő I. Csoport

Bevezetés a flamencóba

16 HETES KURZUS

A tanfolyamon az egyik alap andalúz táncot, a „sevillanas”koreográfiát tanulod meg, és olyan alap tánclépéseket, amire nagyon szépen lehet építkezni a tanfolyam elvégzése után.

Vegyél részt a NYÍLT ÓRÁN és próbáld ki magad benne. Csak regisztrálnod kell a jelentkezési lapon és küldöm az információkat.
EREDMÉNY

A kurzus végén, átfogó képet kapsz a flamenco tánc alapjairól és a „sevillanas” koreográfiáról. Ezt követően a kezdő II. csoportban lehet folyatni a tanfolyamot.

Az óra anyaga
  • Brazeo (gyönyörű flamenco kargyakorlatok)
  • Vuelta (forgás technika)
  • Compas (ritmus ismeret)
  • Sevillanas koreográfia
Sevillanas

Egy olyn páros tánc, amit fériákon, fiesztákon, családi eseményeken táncolnak az andalúz emberek.

ÓRAREND

Kedd
20.00-21.15 óra

CÍM

VIII. kerület
Szentkirályi utca 11.

KAPCSOLAT

06 (30) 824-2390
flamencokurzus@gmail.com

kezdő I. CSOPORT

Bevezetés a flamencóba

Meg szeretnéd tapasztalni milyen az,  amikor napról napra ügyesebb leszek és egyre jobban tetszek önmagamnak? Akkor ez a tanfolyam Neked szól!

Hónap

Hét

Perces órák

Inhof Katalin La Kati Kezdő tanfolyam, flamenco oktatás

16 hetes kurzus

1. flamenco alapok elsajátítása
2. sevillanas koreográfia betanulása
3. egymást követő 4 hónap
4. összesen 16 hét
5. az órák 75 percesek
6. a kurzus elvégzése után a kezdő II. csoportban lehet folyatni a táncot.

KEDVEZMÉNYES TANDÍJ:  4.000 Ft kedvezmény kapsz egy össszeben való kifizetés esetén.

80.000 Ft

TANDÍJ

84.000 Ft

A tandíj részletfizetéssel 4 hetente esedékes.

  • Első alkalom: 26.000 Ft
  • Második alkalom: 21.000 Ft
  • Harmadik alkalom: 21.000 Ft
  • Negyedik alkalom: 16.000 Ft

+ BÓNUSZ

+  facebook zárt csoportban megosztok Veled oktató videókat, információkat és az óra tananyagát gyakorlási lehetőség érdekében.
+ 30 perces ingyenes online konzultáció.
+ Ezen felül, meghívlak egy olyan facebook zárt csoportba, ahol egy pár leckéből álló oktató anyagot állítottam össze annak érdekében, hogy megalapozzam és felgyorsítsam az alapok elsajátítását.

Információ

Jelentkezés, fizetés, házirend, hiányzás és GYIK

JELENTKEZÉS
A JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSÉVEL ÉS A TANDÍJ ELSŐ RÉSZLETÉNEK BEFIZETÉSÉVEL VÁLIK ÉRVÉNYESSÉ.

Hátralék tandíjbefizetés részletben:
4 hetente utalással vagy készpénzben, a számlát e-mailben küldöm.
Bankszámlaszám: Inhof Katalin ev.
10300002-13519437-00014909

ASZF

Adatvédelmi tájékoztató
TANDÍJJAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

A tandíj, nem óradíj rendszerben, hanem eredmény alapú tanfolyam rendszerben működik. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a rendszeres órai munka által fejlődünk, hanem a folyamat által egy tematikusan kidolgozott, célorientált képzés tananyag szerint. Az eredmény, a tanfolyam végére áll össze. A tandíj fedezi az óra vezetését, a koreográfiákat, tapasztalatokon és eredményen alapuló tananyagot, zárt csoportban megosztott anyagokat, online videókat, szervezést, működtetéshez kapcsolódó eszközöket és a terembérletet.

GYIK: Mit vegyek fel az órára?

Gyere számodra kényelmes ruhába, amibe kényelmesen vagy csinosnak, mindenesetre jól érzed magad. Nőknek ajánlom a bő szoknyát, amit lehet kombinálni harisnyával vagy leggings-szel. Sima tréning nadrág is jó gyakorláshoz.
Iskolám tanítványai számára flamenco táncszoknya rendelhető, amit a próbára és fellépéshez is tudsz használni. Ezzel kapcsolatban az órán tájékoztatlak.

Férfiaknak és nőkek egyaránt magasított sarkú cipőt ajánlok. Ha még nincsen flamenco cipőd, akkor alkalmas lesz egy magasított sarkú zárt és stabil cipő is. Olyan, mint egy néptáncos karaktercipő. Instabil, tűsarkú cipő vagy szandál nem alkalmas. Egy jazz tánccipő vagy sima cipő is elsőre megfelelő lehet. Tanácsot az órán fogok tudni adni.

GYIK: Hogy kell jeetkezni a facebook zárt csoportba?

Facebook zárt csoportot a hivatalos oldalamról indítom. Miután bekövettél, meg foglak tudni hívni., ahova a te facebook profilodon keresztül tudsz csatlakozni.
Ez egy olyan csoport, ahol az óra témájával kapcsolatban osztok meg rövid videókat, tudástárt és egyéb hasznos információkat.

TEENDŐ HIÁNYZÁS ESETÉN

Hiányzzást e-mailben jelezd előre.

Hiányzás esetében is a tandíj teljes összege fizetendő, függetlenül attól, hogy hányszor veszel rész az órán. Hiányzástól függetlenül a csoporthoz tartozó kedvezményeket is változatlanul megkapod, online elérhető tananyaggal.

Csapatban tanulunk, tananyagban gondolkodunk. Ha valami közbe jön és ki kell hagynod egy órát, akkor egy rövid összefoglaló videó segítségével követni tudod az óra anyagát. Nem a teljes óra lesz felvéve, arra nincsen lehetőségem, de az új anyagot mindig felveszem neked az órán Ennek érdekében meghívlak egy zárt facebook csoportba, ahol tudásanyagot töltök fel neked, hogy otthon is tudjál gyakorolni.

Ezért az esetleges elmaradásokat pótolni kell annak érdekében, hogy ne maradj le és a csapat is tudjon haladni. Ebben a csoportban addig van jogosultságod, amíg szeretnél járni a tanfolyamra.

TEENDŐ LEMONDÁS ESETÉN

Ha abba szeretnéd hagyni a tanfolyamot, hatással lesz a csapat munkájára. Ezért ezt a szánékodat minél hamarabb jelezd e-mailben, legalább 30 nappal a következő tandíj befizetéséig. Ellenkező esetben a teljes tandíj fizetendő és továbra is elérhető minden tananyag.

HÁZIREND

Az órát pontosan kezdjük, ezért érdemes 10-15 percet rászánni az öltözéshez és akklimatizáláshoz. A táncterembe tánccipővel, vagy megtisztított talpú utcai cipővel megyünk be. Ha elkésel, a gördülékeny bekapcsolódás érdekében, várd meg az éppen folyó gyakorlat végét, ügyelve a már helyét elfoglalt táncos társadra. Gracias!

Tanfolyamra olyan jelentkezőt várok, aki szeret csapatban dolgozni és a közösségi szellemiséget.

SZERETETTEL VÁROM JELENTKEZÉSEDET!

Inhof Katalin

(30) 824-2390
VIII. Szentkirályi utca 11.
flamencokurzus@gmail.com
első lépés

Jelentkezés menete

Ezen az oldalon található jelentkezési lap kitöltésével tudsz jelentkezni. Ez után felveszem veled a kapcsolatot e-mailben és elküldöm neked a befizetéshez szükséges számát a megadott címre és jelentkezésed a befizetéssel válik érvényessé. Befizetési határidő a számlán lesz feltüntetve.
Ha a NYÍLT NAPRA jelentkezel, akkor a kurzus címéhez írd be, és a regisztráció az „igen” választ add meg. 

Ha csak kérdésed van, a kapcsolat oldalon írj nekem (lásd. menüsor). Ezek után felveszem veled a kapcsolatot e-mailben és elküldöm NEKED a válaszokat.

Ha 48 órán belül nem találsz választ, nézd meg a spam vagy promociós fiókban, mert előfordul, hogy levelem oda érkezik.

Jelentkezem

Új mező

11 + 4 =