fbpx
Kezdőtől a professzionális szintig

La Kati Flamenco Művészeti Tánciskola

Kezdő I. Csoport

Bevezetés a flamencóba

NYÁRI TÁNCAKADÉMIA

3 HÓNAP: JÚNIUSTÓL AUGUSZTUS VÉGÉIG
A tanfolyamon az egyik alap andalúz táncot, a „sevillanas”koreográfiát tanulod meg, és olyan alap tánclépéseket, amire nagyon szépen lehet építkezni a tanfolyam elvégzése után.

EREDMÉNY

A kurzus végén, átfogó képet kapsz a flamenco tánc alapjairól és a „sevillanas” koreográfiáról. Ezt követően a kezdő II. csoportban lehet folyatni a tanfolyamot.

ÓRAREND

Kedd
20.00-21.30 óra

Szerda
17.30-18.30 óra

CÍM

VIII. kerület
Szentkirályi utca 11.

KAPCSOLAT

06 (30) 824-2390
flamencokurzus@gmail.com

kezdő I. CSOPORT

Bevezetés a flamencóba

Meg szeretnéd tapasztalni milyen az,  amikor napról napra ügyesebb leszek és egyre jobban tetszek önmagamnak? Akkor ez a tanfolyam Neked szól!

Hónap

Hét

TANFOLYAM

Inhof Katalin La Kati Kezdő tanfolyam, flamenco oktatás

NYÁRI TÁNCAKADÉMIA

1. flamenco alapok elsajátítása
2. több koreográfia betanulása
3. egymást követő 3 hónap
4. összesen 12 hét
5. 2 TANFOLYAM:
KEDD: 90 perces órák

 • Sevillanas koreográfia
 • Rumba koreográfia

SZERDA: 60 perces órák

 • Bulerías compas
 • Koreográfia

6. a kurzus elvégzése után szeptembertől a kezdő II. csoportban lehet folyatni a táncot.

KEDDI ÓRA
20.00- 21.30 óra / 90 perc

TANDÍJ

72.000 Ft

A tandíj részletfizetéssel:

 • Első részlet: 35.000 Ft 
 • Második részlet: 25.000 Ft
 • Harmadik  részlet:   15.000 Ft
SZERDAI ÓRA
17.30- 18.30 óra / 60 perc

TANDÍJ

48.000 Ft

A tandíj részletfizetéssel:

 • Első részlet: 20.000 Ft 
 • Második részlet: 15.000 Ft
 • Harmadik  részlet:   15.000 Ft
KEDDI ÉS SZERDAI ÓRA
Heti 2 x

TANDÍJ

120.000 Ft helyett 110.000 Ft

A tandíj részletfizetéssel:

 • Első részlet: 38.000 Ft 
 • Második részlet: 38.000 Ft
 • Harmadik  részlet:   38.000 Ft

+ AJÁNDÉK BÓNUSZT KAPSZ A KURZUS SIKERES ELVÉGZÉSE ÉRDEKÉBEN

+  facebook csoportban megosztok Veled oktató videókat, információkat és az óra tananyagát gyakorlási lehetőség érdekében.
+ 30 perces ingyenes online konzultáció.
+ Ezen felül, meghívlak egy olyan facebook csoportba, ahol egy pár leckéből álló oktató anyagot állítottam össze annak érdekében, hogy megalapozzam és felgyorsítsam az alapok elsajátítását.

JELENTKEZÉS MENETE ÉS TANDÍJ BEFIZETÉS

Jelentezésed, a jelentkezési lap kitölésével és a tandíj befizetésével válik érvényessé.

A tandíjadat erre a számlaszámra tudod befizetni, majd a számlát a megadott számlázási címre e-mailben küldöm, köszönöm!

Bankszámlaszám: Inhof Katalin EV: 10300002-13519437-00014909

Jelentkezésed után e-mailben felveszem veled a kapcsolatot és elküldöm neked a stúdió pontos helyszínét.

Amennyiben 48 órán belül nem találsz választ, nézd meg a spam vagy promociós fiókban, mert előfordul, hogy levelem oda érkezik, köszönöm!

Jelentkezésed a tandíj befizetésével válik érvényessé. 

A befizetéssel elfogadod a házirenddel, hiányzással és lemondással kapcsolatos feltételeket!

p

GYIK, TANDÍJ, HÁZIREND, HIÁNYZÁS, LEMONDÁS

GYIK: Mit vegyek fel az órára?

Gyere számodra kényelmes ruhába, amibe kényelmesen vagy csinosnak, mindenesetre jól érzed magad. Nőknek ajánlom a bő szoknyát, amit lehet kombinálni harisnyával vagy leggings-szel. Sima tréning nadrág is jó gyakorláshoz.
Iskolám tanítványai számára flamenco táncszoknya rendelhető, amit a próbára és fellépéshez is tudsz használni. Ezzel kapcsolatban az órán tájékoztatlak.

Férfiaknak és nőkek egyaránt magasított sarkú cipőt ajánlok. Ha még nincsen flamenco cipőd, akkor alkalmas lesz egy magasított sarkú zárt és stabil cipő is. Olyan, mint egy néptáncos karaktercipő. Instabil, tűsarkú cipő vagy szandál nem alkalmas. Egy jazz tánccipő vagy sima cipő is elsőre megfelelő lehet. Tanácsot az órán fogok tudni adni.

GYIK: Hogy kell jelentkezni a facebook zárt csoportba?

Facebook zárt csoportot a hivatalos oldalamról indítom. Miután bekövettél, meg foglak tudni hívni., ahova a te facebook profilodon keresztül tudsz csatlakozni.
Ez egy olyan csoport, ahol az óra témájával kapcsolatban osztok meg rövid videókat, tudástárt és egyéb hasznos információkat.

HÁZIREND

Az órát pontosan kezdjük, ezért érdemes 10-15 percet rászánni az öltözéshez és akklimatizáláshoz. A táncterembe tánccipővel, vagy megtisztított talpú utcai cipővel megyünk be. Ha elkésel, a gördülékeny bekapcsolódás érdekében, várd meg az éppen folyó gyakorlat végét, ügyelve a már helyét elfoglalt táncos társadra. Gracias!

TANDÍJJAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

A tandíj, eredmény alapú tanfolyam rendszerben működik, ezért nincs óradíj. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a rendszeres órai munka által fejlődünk, hanem a folyamat által egy tematikusan kidolgozott, célorientált képzés tananyag szerint. Az eredmény, a tanfolyam végére áll össze. A tandíj fedezi az óra vezetését, a koreográfiákat, tapasztalatokon és eredményen alapuló tananyagot, zárt csoportban megosztott anyagokat, online videókat, szervezést, működtetéshez kapcsolódó eszközöket és a terembérletet.

TEENDŐ HIÁNYZÁS ESETÉN

Hiányzzást e-mailben jelezd előre.

Hiányzás esetében is a tandíj teljes összege fizetendő, függetlenül attól, hogy hányszor veszel rész az órán. Hiányzástól függetlenül a csoporthoz tartozó kedvezményeket is változatlanul megkapod, online elérhető tananyaggal.

Csapatban tanulunk, tananyagban gondolkodunk. Ha valami közbe jön és ki kell hagynod egy órát, akkor egy rövid összefoglaló videó segítségével követni tudod az óra anyagát. Nem a teljes óra lesz felvéve, arra nincsen lehetőségem, de az új anyagot mindig felveszem neked az órán Ennek érdekében meghívlak egy zárt facebook csoportba, ahol tudásanyagot töltök fel neked, hogy otthon is tudjál gyakorolni.

Ezért az esetleges elmaradásokat pótolni kell annak érdekében, hogy ne maradj le és a csapat is tudjon haladni. Ebben a csoportban addig van jogosultságod, amíg szeretnél járni a tanfolyamra.

TEENDŐ LEMONDÁS ESETÉN

Ha abba szeretnéd hagyni a tanfolyamot, hatással lesz a csapat munkájára. Ezért ezt a szánékodat minél hamarabb jelezd e-mailben, legalább 30 nappal a következő tandíj befizetéséig. Ellenkező esetben a teljes tandíj fizetendő és továbra is elérhető minden tananyag. Megértésedet köszönjük!

Tanfolyamra olyan jelentkezőt várok, aki szeret csapatban dolgozni és a közösségi szellemiséget.

SZERETETTEL VÁROM JELENTKEZÉSEDET!

Inhof Katalin

(30) 824-2390
VIII. Szentkirályi utca 11.
flamencokurzus@gmail.com