fbpx
Kezdőtől a professzionális szintig

La Kati Flamenco Művészeti Tánciskola

Fellépő csoport

Képzett táncosok részére

A tanfolyamon olyan alap mozdulatokat tanulsz meg,

ami biztosítja neked azt az alapismeretet, ami a flamenco táncról tudni kell. A tanfolyam elvégzése után olyan alapokra teszel szert, amire nagyon szépen lehet építkezni különböző koreográfiákon keresztül.

Alap flamenco stílusok

A tanfolyamon, ismertetem veled a többek között a flamenco alap fogalmait, stílusait, ritmusait.

Az óra anyaga
 • Technika (alaplépések begyakorlása)
 • Zapateado (ritmusos flamenco kopogások)
 • Compas (különböző palo ritmusainak ismerete)
 • Palo (műfajokkal való ismerkedés pateita-n keresztül)
 • Pateita (rövid lépéskombinációkból kialakított tánc)
 • Koreográfia (egy adott palo stílusára felépítünk egy komplett táncot)

 

EREDMÉNY

Ennek  a tanfolyamnak az elvégére átfogó képet kapsz a flamenco táncról és olyan alapokra tehetsz szert, amire könnyen lehet építkezni és elmerül a flamenco világába.
Fellépó csoprtban lehetőség van fellépésekre járni.

Az óra anyaga
 • Brazeo (gyönyörű flamenco kargyakorlatok)
 • Zapateado (ritmusos flamenco kopogások)
 • Vuelta (forgás technika)
 • Compas (ritmus ismeret)
 • Koreográfia (lépés kombináció, a tanult lépésekből)
A flamenco táncnak nem csak sajátos tánc technikai stílusa van,

hanem sajátos nyelvezete és nagyon izgalmas ritmusrendszere. Különböző műfajai vannak, ezeket úgy nevezzük, hogy palo. A műfajok különböző hangulatúak, van mélyebb lassabb, szomorúbb palo, de van vidám, érzéki hangulatú egészen a fiestáig. Sokszor ritmikailag is különböznek, de a lépés kombinációk is mások. Ezen a tanfolyamon az alapokra építkezve ismerkedünk a különböző palo-kal is.

ÓRAREND

Szerda
18.00-20.00 óra

CÍM

Budaörs

KAPCSOLAT

06 (30) 824-2390
flamencokurzus@gmail.com

FELLÉPŐ CSOPORT

Flamenco tanfolyam képzett táncosoknak

Képzett táncos vagy és szeretnéd elsajátitatni a flamenco táncot, fellépni esetleg később tanítani? Akkor ez a tanfolyam Neked szól!

Év

Koreográfia

Perces órák

Inhof Katalin flamenco táncművész, La Kati flamenco Művészeti Tánciskola

Fellépő csoport képzett táncosoknak

1. flamenco alapok elsajátítása
2. több koreográfia betanulása
3. egymást követő 4-6 év
4. fellépések
5. oktatási lehetőség

KEDVEZMÉNYES TANDÍJ:  20.000 Ft kedvezmény kapsz egy összegben való kifizetés esetén.

350.000 Ft/ év

TANDÍJ

370.000 Ft / év – havi 31.000 Ft

A tandíj részletfizetéssel 4 hetente esedékes / 2023.09.15.-2024.09.15.

 • Első alkalom: 41.000 Ft
 • Utána: 31.000 Ft
 • Utolső: 21.000 Ft

+ BÓNUSZ

+  facebook zárt csoportban megosztok Veled oktató videókat, információkat és az óra tananyagát gyakorlási lehetőség érdekében.
+ 30 perces ingyenes online konzultáció.
+ Ezen felül, meghívlak egy olyan facebook zárt csoportba, ahol egy pár leckéből álló oktató anyagot állítottam össze annak érdekében, hogy megalapozzam és felgyorsítsam az alapok elsajátítását.

Információ

Jelentkezés, fizetés, házirend, hiányzás és GYIK

JELENTKEZÉS,  A JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSÉVEL ÉS a TANDÍJ ELSŐ RÉSZLETÉNEK BEFIZETÉSÉVEL LEHETSÉGES.

Hátralék tandíjbefizetés részletben:
4 hetente utalással vagy készpénzben, a számlát e-mailben küldöm.
Bankszámlaszám: Inhof Katalin ev.
10300002-13519437-00014909

ASZF

Adatvédelmi tájékoztató
TANDÍJJAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

A tandíj, nem óradíj rendszerben, hanem eredmény alapú tanfolyam rendszerben működik. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a rendszeres órai munka által fejlődünk, hanem a folyamat által egy tematikusan kidolgozott, célorientált képzés tananyag szerint. Az eredmény, a tanfolyam végére áll össze. A tandíj fedezi az óra vezetését, a koreográfiákat, tapasztalatokon és eredményen alapuló tananyagot, zárt csoportban megosztott anyagokat, online videókat, szervezést, működtetéshez kapcsolódó eszközöket és a terembérletet.

GYIK: Mit vegyek fel az órára?

Gyere számodra kényelmes ruhába, amibe csinosnak és jól érzed magad. Nőknek ajánlom a bő szoknyát, amit lehet kombinálni harisnyával vagy leggings-szel. Sima tréning nadrág is jó gyakorláshoz.
Iskolám tanítványai számára flamenco táncszoknya rendelhető, amit a próbára és fellépéshez is tudsz használni. Ezzel kapcsolatban az órán tájékoztatlak.

Ha még nincsen flamenco cipőd, akkor alkalmas lesz egy magasított sarkú zárt és stabil cipő is. Olyan, mint egy néptáncos karaktercipő. Instabil, tűsarkú cipő vagy szandál nem alkalmas. Egy jazz tánccipő vagy sima cipő is elsőre megfelelő lehet. Tanácsot az órán fogok tudni adni.

GYIK: Hogy kell jeetkezni a facebook zárt csoportba?

Facebook zárt csoportot a hivatalos oldalamról indítom. Miután bekövettél, meg foglak tudni hívni., ahova a te facebook profilodon keresztül tudsz csatlakozni.
Ez egy olyan csoport, ahol az óra témájával kapcsolatban osztok meg rövid videókat, tudástárt és egyéb hasznos információkat.

TEENDŐ HIÁNYZÁS ESETÉN

Hiányzzást e-mailben jelezd előre.

Hiányzás esetében is a tandíj teljes összege fizetendő, függetlenül attól, hogy hányszor veszel rész az órán. Hiányzástól függetlenül a csoporthoz tartozó kedvezményeket is változatlanul megkapod, online elérhető tananyaggal.

Csapatban tanulunk, tananyagban gondolkodunk. Ha valami közbe jön és ki kell hagynod egy órát, akkor egy rövid összefoglaló videó segítségével követni tudod az óra anyagát. Nem a teljes óra lesz felvéve, arra nincsen lehetőségem, de az új anyagot mindig felveszem neked az órán Ennek érdekében meghívlak egy zárt facebook csoportba, ahol tudásanyagot töltök fel neked, hogy otthon is tudjál gyakorolni.

Ezért az esetleges elmaradásokat pótolni kell annak érdekében, hogy ne maradj le és a csapat is tudjon haladni. Ebben a csoportban addig van jogosultságod, amíg szeretnél járni a tanfolyamra.

TEENDŐ LEMONDÁS ESETÉN

Ha abba szeretnéd hagyni a tanfolyamot, hatással lesz a csapat munkájára. Ezért ezt a szánékodat minél hamarabb jelezd e-mailben, legalább 30 nappal a következő tandíj befizetéséig. Ellenkező esetben a teljes tandíj fizetendő és továbra is elérhető minden tananyag.

HÁZIREND

Az órát pontosan kezdjük, ezért érdemes 10-15 percet rászánni az öltözéshez és akklimatizáláshoz. A táncterembe tánccipővel, vagy megtisztított talpú utcai cipővel megyünk be. Ha elkésel, a gördülékeny bekapcsolódás érdekében, várd meg az éppen folyó gyakorlat végét, ügyelve a már helyét elfoglalt táncos társadra. Gracias!

Tanfolyamra olyan jelentkezőt várok, aki szeret csapatban dolgozni és a közösségi szellemiséget.

SZERETETTEL VÁROM JELENTKEZÉSEDET!

Inhof Katalin

(30) 824-2390
Budaörs
flamencokurzus@gmail.com
első lépés

Jelentkezés menete

Ezen az oldalon található jelentkezési lap kitöltésével tudsz jelentkezni. Ez után felveszem veled a kapcsolatot e-mailben és elküldöm neked a befizetéshez szükséges számát a megadott címre és jelentkezésed a befizetéssel válik érvényessé. Befizetési határidő a számlán lesz feltüntetve.

Ha csak kérdésed van, a kapcsolat oldalon írj nekem (lásd. menüsor). Ezek után felveszem veled a kapcsolatot e-mailben és elküldöm NEKED a válaszokat.

Ha 48 órán belül nem találsz választ, nézd meg a spam vagy promociós fiókban, mert előfordul, hogy levelem oda érkezik.

Jelentkezem

Új mező

11 + 4 =