fbpx
Kezdő és Haladó Csoport

Hétvégi Workshop

 

 

 

 

 

Kezdőtől a professzionális szintig

La Kati Flamenco Művészeti Tánciskola

KEZDŐK RÉSZÉRE

Bevezetés a flamencóba.
Gyere a 2 órás kurzusra és legyen egy élményed az andalúz tánc egyik ős műfajáról a FLAMENCORÓL!

Olyan alap tánclépéseket tanulsz meg, amire nagyon szépen lehet építkezni és könnyedén be tudsz kapcsolódni a tanfolyamra is.

Vegyél részt a WORKSHOPON és próbáld ki magad ebben a táncban. Csak regisztrálnod kell a jelentkezési lapon az aktuális időpontra, itt minden információt megtalálsz.
EREDMÉNY

A workshop végén, átfogó képet kapsz a flamenco tánc alapjairól és a rumba flamenca táncról. Ezt követően az alap kezdő I. csoportban tudod folyatni a tanfolyamot.

HALADÓK RÉSZÉRE
  • Guajiras koreográfia
  • Legyező technika
  • Brazeo (gyönyörű flamenco kargyakorlatok)
  • Vuelta (forgás technika)
  • Compas (ritmus ismeret)
Vegyél részt a WORKSHOPON és tanuljunk együtt egy guajiras letrát.Csak regisztrálnod kell a jelentkezési lapon az aktuális időpontra, itt minden információt megtalálsz.
EREDMÉNY

A workshop végén, átfogó képet kapsz a flamenco tánc alapjairól és a guajiras táncról. Ezt követően az haladó csoportban tudod folyatni a tanfolyamot.

májusi workshop kezdése

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

workshop

még _ férőhely van

IDŐPONT

2024.05.25.

CÍM

VIII. Szentkirályi utca 11.

KAPCSOLAT

06 (30) 824-2390
flamencokurzus@gmail.com

JELENTKEZZ MINÉL HAMARABB, MERT A HELYEK NAGYON GYORSAN BETELNEK!

CSOPORTONKÉNT

HÉTVÉGI WORKSHOP

Meg szeretnéd tapasztalni milyen az,  amikor napról napra ügyesebb leszek és egyre jobban tetszek önmagamnak? Akkor ez a tanfolyam Neked szól!

Havonta

Nap

Órás alkalmak

Inhof Katalin La Kati Kezdő tanfolyam, flamenco oktatás

KEZDŐ CSOPORT

1. flamenco alapok elsajátítása
2. rumba koreográfia betanulása
3. egymást követő 2 óra
4. 1 alkalom
5. az órák között pihenési szünetekkel
6. a kurzus elvégzése után a kezdő I. csoportban lehet folyatni a táncot.

Szombat: 11.00-13.00 óra

HALADÓ CSOPORT

1. guajiras letra elsajátítása
2. legyező technika
3. egymást követő 2 óra
4. 1 alkalom
5. az órák között pihenési szünetekkel
6. a kurzus elvégzése után a haladó csoportban lehet folyatni a táncot.

Szombat: 17.00-19.00 óra

WORKSHOP DÍJA

15.000 Ft

+ AJÁNDÉK

🎁 Jelentkezőknek ajándékot kapnak! Az ajándék egy olyan online oktató videót, amivel előre megtanulhatod az alapokat. Így az első órán, már rögtön ki is próbálhatod magad.

+
  csatlakozási lehetőség a kezdő lépések facebook csoportban 

JELENTKEZÉS MENETE ÉS TANDÍJ BEFIZETÉS

Jelentezésed, a jelentkezési lap kitölésével és a tandíj befizetésével válik érvényessé.

A tandíjadat erre a számlaszámra tudod befizetni, majd a számlát a megadott számlázási címre e-mailben küldöm, köszönöm!

Bankszámlaszám: Inhof Katalin EV: 10300002-13519437-00014909

Jelentkezésed után e-mailben felveszem veled a kapcsolatot és elküldöm neked a stúdió pontos helyszínét.

Amennyiben 48 órán belül nem találsz választ, nézd meg a spam vagy promociós fiókban, mert előfordul, hogy levelem oda érkezik, köszönöm!

Jelentkezésed a tandíj befizetésével válik érvényessé.

A befizetéssel elfogadod a házirenddel, hiányzással és lemondással kapcsolatos feltételeket!

p

GYIK, TANDÍJ, HÁZIREND, HIÁNYZÁS, LEMONDÁS

GYIK: Mit vegyek fel az órára?

Gyere számodra kényelmes ruhába, amibe kényelmesen vagy csinosnak, mindenesetre jól érzed magad. Nőknek ajánlom a bő szoknyát, amit lehet kombinálni harisnyával vagy leggings-szel. Sima tréning nadrág is jó gyakorláshoz.
Iskolám tanítványai számára flamenco táncszoknya rendelhető, amit a próbára és fellépéshez is tudsz használni. Ezzel kapcsolatban az órán tájékoztatlak.

Férfiaknak és nőkek egyaránt magasított sarkú cipőt ajánlok. Ha még nincsen flamenco cipőd, akkor alkalmas lesz egy magasított sarkú zárt és stabil cipő is. Olyan, mint egy néptáncos karaktercipő. Instabil, tűsarkú cipő vagy szandál nem alkalmas. Egy jazz tánccipő vagy sima cipő is elsőre megfelelő lehet. Tanácsot az órán fogok tudni adni.

GYIK: Hogy kell jelentkezni a facebook zárt csoportba?

Facebook zárt csoportot a hivatalos oldalamról indítom. Miután bekövettél, meg foglak tudni hívni., ahova a te facebook profilodon keresztül tudsz csatlakozni.
Ez egy olyan csoport, ahol az óra témájával kapcsolatban osztok meg rövid videókat, tudástárt és egyéb hasznos információkat.

HÁZIREND

Az órát pontosan kezdjük, ezért érdemes 10-15 percet rászánni az öltözéshez és akklimatizáláshoz. A táncterembe tánccipővel, vagy megtisztított talpú utcai cipővel megyünk be. Ha elkésel, a gördülékeny bekapcsolódás érdekében, várd meg az éppen folyó gyakorlat végét, ügyelve a már helyét elfoglalt táncos társadra. Gracias!

TANDÍJJAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

A tandíj, eredmény alapú tanfolyam rendszerben működik, ezért nincs óradíj. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a rendszeres órai munka által fejlődünk, hanem a folyamat által egy tematikusan kidolgozott, célorientált képzés tananyag szerint. Az eredmény, a tanfolyam végére áll össze. A tandíj fedezi az óra vezetését, a koreográfiákat, tapasztalatokon és eredményen alapuló tananyagot, zárt csoportban megosztott anyagokat, online videókat, szervezést, működtetéshez kapcsolódó eszközöket és a terembérletet.

TEENDŐ HIÁNYZÁS ESETÉN

Hiányzzást e-mailben jelezd előre.

Hiányzás esetében is a tandíj teljes összege fizetendő, függetlenül attól, hogy hányszor veszel rész az órán. Hiányzástól függetlenül a csoporthoz tartozó kedvezményeket is változatlanul megkapod, online elérhető tananyaggal.

Csapatban tanulunk, tananyagban gondolkodunk. Ha valami közbe jön és ki kell hagynod egy órát, akkor egy rövid összefoglaló videó segítségével követni tudod az óra anyagát. Nem a teljes óra lesz felvéve, arra nincsen lehetőségem, de az új anyagot mindig felveszem neked az órán Ennek érdekében meghívlak egy zárt facebook csoportba, ahol tudásanyagot töltök fel neked, hogy otthon is tudjál gyakorolni.

Ezért az esetleges elmaradásokat pótolni kell annak érdekében, hogy ne maradj le és a csapat is tudjon haladni. Ebben a csoportban addig van jogosultságod, amíg szeretnél járni a tanfolyamra.

TEENDŐ LEMONDÁS ESETÉN

Ha abba szeretnéd hagyni a tanfolyamot, hatással lesz a csapat munkájára. Ezért ezt a szánékodat minél hamarabb jelezd e-mailben, legalább 30 nappal a következő tandíj befizetéséig. Ellenkező esetben a teljes tandíj fizetendő és továbbra is elérhető minden tananyag. Megértésedet köszönjük!

Tanfolyamra olyan jelentkezőt várok, aki szeret csapatban dolgozni és a közösségi szellemiséget.

SZERETETTEL VÁROM JELENTKEZÉSEDET!

Inhof Katalin

(30) 824-2390
III. Jurányi Ház és VIII. Szentkirályi utca 11.
flamencokurzus@gmail.com
Jelentkezem

Új mező

7 + 14 =