Ha azt gondolod, botlábú vagy, el kell árulnom: bárkit megtanítok flamencózni. Magabiztos kisugárzásod és életenergiád újra éled óráimon, ami kihat a mindennapjaidra.

Flamenco tánc és Életstílus

Érdekel, hogyan szerezhetsz magabiztos kisugárzást a táncon keresztül és ez által hogyan hatsz a környezetedre?

Meg szeretnéd tapasztalni milyen az, amikor a flamenco táncban a tűz és szenvedély kihat rád és fokozza az életenergiádat, lelkessé és mosolygóssá tesz?

Kíváncsi vagy milyen érzés az, amikor a biztos alapokon nyugvó tánctudás által önbizalmad megerősödik és magabiztossá tesz?

Utána szeretnél járni milyen az amikor, napról napra ügyesebb leszel egy támogató közösségben és így egyre jobban tetszel magadnak?

Izgalmas felfedezésekkel jár átadni a tudást. Az élet nagy ajándéka, hogy a flamenco közelebb hozott önmagamhoz és ez által tudok kapcsolódni tanítványaimhoz. Sorsfordító volt találkozni a flamencóval! Erről a „Rólam” oldalon bővebben írok. Az, hogy abból élhetek, amit szeretek, feltölt minden napra és ebből a kifogyhatatlan energiából dolgozom.

Ahogy eddig, úgy a 2022-2023-as félévben mind kezdőket és haladókat egyaránt várok.
Teljesen mindegy, hogy mi a célod: lehet, hogy csak megtanulnál pár lépést, de az sem kizárt, hogy táncos, esetleg tanítói ambícióid vannak – ez a tanév mindezt biztosítja számodra.
Válaszd ki a neked megfelelő csoportot!

FIESTA CSOPORT "Táncold magad sugárzóvá!"


Öröm tánc hosszú távú elköteleződés nélkül.
Ezen az órán, megtanítok neked olyan flamenco lépéseket és koreográfiát, amivel bele tudsz kostólni ebbe a csodálatos világba és eltudod vinni magaddal az óórán tanultakat. De jó alapot is adnak ahhoz, ha folytatni szeretnéd a FLAMENCO TÁNCOT.

Szint: kezdő és újrakezdő

TRIANA CSOPORT "Mélyedj el mozdulataidban!"


Sokan vagyunk, akik nagyon szeretünk táncolni és aktívan belevetni magunkat egy jó hobbi tanulásába, ezért sok mindent meg is teszünk. Ezen a tanfolyamon elmélyedünk a flamenco világába, megismerkedünk a három legnépszerűbb műfajjal.

Szint: közép-haladó

NIÑAS DE LA CALETA CSOPORT "hozz ki magadból a legtöbbet!"Sokan vagyunk, akik maximálisan szeretünk teljesíteni, és munkánkból kivenni a legtöbbet. Az is lehet, hogy ambícióid vannak a tánccal, akkor itt a helyed.

Szint: erős közép-haladó / haladó és fellépő csoport.

Ahogy besétáltunk ismeretlenül Kata első órájára azonnal éreztem: otthon vagyok. Befogadó, kedves, jókedvű és segítőkész csapat, és hihetetlen profizmus fogadott. A pozitív energia úgy ölelt körül, mint egy kellemesen meleg takaró egy hosszú séta után. Emberként, nőként, tánctanárként egyaránt elvarázsolt.”

Ezt a kedves mondatot kaptam Orsitól a balatoni tábor nyílt napján.
Teljes idézet:
„Az óráin valóban ott volt a szikrázó napsütés, az andalúziai virágok illata, a tenger morajlása, a tüzes pasik tekintete, mindez erotikusan lüktető, vadul szexi és büszkén szenvedélyes ritmusban, amiben nem lehet nem elveszni. Nem „csak” egy tánc ez, ezt azonnal befogtam. Életforma, életérzés. A szerelem maga. Tűz és erő. Megfűszerezve persze édes játékossággal, humorral, ami elmaradhatatlan. Boldog vagyok, hogy rád, rátok találtam, egymásra találtunk. Hihetetlenül hálás vagyok azért is, hogy rögtön befogadtatok, nem éreztem kívülállónak magam, önfeledten, boldogan és mosolyogva tudtam ebben a csodában elmerülni, a tánc által Spanyolország egyik édes kis falujába képzeltem magam. Ugyan ezek még kóstoló számomra, de innen már nincs visszaút. Elköteleződtem!” Orosz Orsolya

Orosz Orsolya