Meg szeretnéd tapasztalni milyen az, amikor a flamenco táncban a tűz és szenvedély kihat rád és fokozza az életenergiádat, lelkessé és mosolygóssá tesz?

Alegrías kendővel a leglátványosabb táncok egyike, amit MOST te is megtanulhatsz!

N

Érdekel, hogyan szerezhetsz magabiztos kisugárzást a táncon keresztül és ez által hogyan hatsz a környezetedre?

N

Utána szeretnél járni milyen az amikor, napról napra ügyesebb leszel egy támogató közösségben és így egyre jobban tetszel magadnak?

Mit tanulsz a tanfolyamon?

i

KÖZÉP-HALADÓ SZINT

A tanfolyamon olyan mantón az-az kendő technikát tanulsz meg, amit a flamenco táncban az alegría koreográfiában használ a legtöbb bailaora, flamenco táncosnő…

BŐVEBBEN...

A flamenco táncban a leglátványosabb eszköz a mantón, magyarul kendő. A kendő technikája sok gyakorlással könnyen elsajátítható, rövid időn belül siker élményt nyújt és nagyon szerethetővé válik. Az én egyik kedvencem.

Az óra anyaga:

 • Kendő alap technika
 • Kendő haladó technika
 • Zapateado (ritmusos flamenco kopogások)
 • Vuelta (forgás technika)
 • Compas (12-es ritmus ismeret)
 • Alegrías koreográfia (a kendőzés különböző módjait koroegráfiába kombinálva tanulod meg)

Alegrías koreográfa és tangos

A tanfolyamon, megtanulod úgy használni a kendőt, hogy egy alegrías koreográfiád látványos és dekoratív legyen. Plusz egy tangos pateita.

BŐVEBBEN...

A flamenco táncnak egyik legtáncosabb legkedveltem palo múfaja az Alegrías. Nagyon vidám és dinamikus tánc, amit jellemzően kendővel táncolnak.
Az óra végén tangos pateita.

Az óra menete 90 percben:
kendő technika, alegrías koreográfia kendővel, technika.
Az óra menete 120 percben:
kendő technika, alegrías koreográfia kendővel, technika, tangos pateita.

Az óra anyaga:

 • Technika (alaplépések begyakorlása)
 • Zapateado (ritmusos flamenco kopogások)
 • Compas (különböző palo ritmusainak ismerete)
 • Palo (műfajokkal való ismerkedés pateita-n keresztül)
 • Pateita (rövid lépéskombinációkból kialakított tánc)
 • Koreográfia (egy adott palo stílusára felépítünk egy komplett táncot)

eredmény

A tanfolyam KÖZBEN FEJLŐDHET A KREATIVITÁSOD ÉS EGYÉNISÉGED. A tánc és mozgás feltölt a mindennapokban és formálja alakodat  is. Ennek  a tanfolyamnak az elvégzése után átfogó képet kapsz a flamenco táncról és olyan kendő alapokra tehetsz szert, amire könnyen lehet építkezni a későbbiekben is.

információk

Órarend:
Heti 1 személyes alkalom
Kedd
18.45-20.15 óra
Helyszín:
III. Raktár u. 52

SZEMÉLYES ÓRA: A tanfolyam személyes óra, és fontos a jelenlét. Ezért, törekedj arra, hogy minden órán ott legyél a tanfolyamon, annak érdekében, hogy megfelelő ütemben haladj és eltud érni a célodat.

AZ ÓRA MENETE: Az óra első felében az alap lépéseket vesszük, majd ismételő mozdulatokkal begyakoroljuk azokat. Erre építkezve elmélyedünk a flamenco izgalmas ritmusvilágába, és egy adott palo stílusába. Táncon keresztül megtapasztalva annak stílusát és hangulatát. Az órát levezetéssel és nyújtással fejezzük be.

+ PLUSZ KEDVEZMÉNYES ONLINE MAGÁNÓRA: még hatékonyabb fejlődés érdekében plusz online óra keretén belül, együtt gyakorolom ki veled a lépéseket, amiket a személyes órán nem marad idő.

JELENTKEZÉS MENETE: Vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben, amit leggyorsabban a jelentkezem gombra kattintva érsz el. Ha maradt még benned kérdés írd meg nyugodtan azt is.

9

Hónap

4

ALKALOM HAVONTA

90

PERCES TÁNCÓRÁK

Z

tanfolyam

90 perces óra és kérhetsz PLUSZ 1 KEDVEZMÉNYES ONLINE MAGÁNÓRÁT.
1. flamenco alapok elsajátítása
2. több koreográfia betanulása
3. egymást követő 9 hónap
4. szeptembertől júniusig
5. havonta 4 alkalom
6. az órák 90 percesek
Tandíj 225.000 Ft. Havonta 25.000 Ft /

Első hónap 35.000 Ft, utána
25.000 Ft/ hó, 4 alkalom
Utolsó (májusi hónap) 15.000 Ft
+ 1 online óra kedvezményesen 8.000 Ft / 1 x 60 perc

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK

 • A csoporthoz tartozik  egy facebook zárt csoport, ahova felveszem neked a táncóra anyagát, annak érdekében, hogy két óra között vissza tudjad nézni és gyakorolni.
 • MOST 30 perces személyes konzultáció online

fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

Tandíjadat befizetheted:
Utalással az óra előtt, legkésőbb minden hónap 3.-ig vagy
JELENTKEZÉS ELSŐ TANDÍJ BEFIZETÉSÉVEL
Utalással

SZÁMLASZÁM

Bankszámlaszám: Inhof Katalin ev., 10300002-13519437-00014909
Fizetés után, a számlát e-mailben továbbítom.

ASZF

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

GYAKORI KÉRDÉSEK

Ezt mindenképpen olvasd el!

MIT VEGYEK FEL A TÁNC ÓRÁHOZ?

Gyere számodra kényelmes ruhába, amibe csinosnak és jól érzed magad. Nőknek ajánlom a bő szoknyát, amit lehet kombinálni harisnyával vagy leggingsszel. Sima tréning nadrág is jó gyakorláshoz.
Iskolám tanítványai számára flamenco táncszoknya rendelhető, amit a próbára és fellépéshez is tudsz használni. Ezzel kapcsolatban az órán tájékoztatlak.

MILYEN A TÁNC ÓRÁHOZ SZÜKSÉGES CIPŐ?

Ha még nincsen flamenco cipőd, akkor alkalmas lesz egy magasított sarkú zárt és stabil cipő is. Olyan, mint egy néptáncos karaktercipő. Instabil, tűsarkú cipő vagy szandál nem alkalmas. Egy jazz tánccipő vagy sima cipő is elsőre megfelelő lehet. Tanácsot az órán fogok tudni adni.

MIT JELENT A TANDÍJ?

A tandíj, eredmény alapú tanfolyam rendszerben történik, amit nem óradíjban kalkulálunk. Ez az jelenti, hogy nemcsak a rendszeres órai munka által fejlődünk, hanem a folyamat által egy tematikusan kidolgozott, célorientált képzés tananyag szerint. A tandíj fedezi az óra vezetését, a koreográfiákat, tapasztalatokon és eredményen alapuló tananyagot, zárt csoportban megosztott anyagokat, online videókat, szervezést, működtetéshez kapcsolódó eszközöket, terembérletet.

NEM TUDOD VÉGIG JÁRNI A TANFOLYAMOT?

A tanfolyam eredmény központú, így az is fontos, hogy végig járd a tanfolyamot nyárig. Ha menet közben valami olyan dolog jön közbe, hogy  abba kell hagynod a tanfolyamot, akkor azt jelezd felém 30 nappal előtte. Ez a csoport érdekében is  fontos! Ebben az esetben a következő hónapot már nem kell befizetned. Váratlan eseménynek számít, ha a hónap megkezdése előtt mondod le az órát. Ebben az esetben a hónapot még ki kell fizetni.

MIT KELL TUDNOM A HÁZIRENDRŐL?

Az órát pontosan kezdjük, ezért érdemes 10-15 percet rászánni az öltözéshez és akklimatizáláshoz. A táncterembe tánccipővel, vagy megtisztított talpú utcai cipővel megyünk be. Ha elkésel, a gördülékeny bekapcsolódás érdekében, várd meg az éppen folyó gyakorlat végét, ügyelve a már helyét elfoglalt táncos társadra. Gracias!

HOGY KELL JELENTKEZNEM A ZÁRT FACEBOOK CSOPORTBA?

Facebook zárt csoportot a hivatalos oldalmról indítom. Ide foglak meghívni., ahova a te facebook profilodon keresztül tudsz csatlakozni.
Ez egy olyan csoport, ahol a témáddal kapcsolatban osztok meg rövid videókat, tudásttárt,

MI TÖRTÉNIK HA HIÁNYZOM EGY ÓRÁRÓL?

Csapatban tanulunk, tananyagban gondolkodunk. Ha valami közbe jön, ezért ki kell hagynod egy-egy órát, akkor egy rövid összefoglaló videóban követni tudod az óra anyagát. Nem a teljes óra lesz felvéve, arra nincsen lehetőségem, de az új anyagot mindig felveszem neked. Ennek érdekében meghívlak egy zárt facebook csoportba, ahol tudásanyagot töltök fel neked, hogy otthon is tudjál gyakorolni.

Ezért az esetleges elmaradásokat pótolni kell annak érdekében, hogy ne maradj le és a csapat is tudjon haladni. Segítségedre lesz a tanfolyamodhoz tartozó zárt facebook csoport, ahova az adott témával kapcsolatban megosztok rövid videókat és közleményeket. Ebben a csoportban addig van jogosultságod, amíg szeretnél járni a tanfolyamra.

Hiányzás esetében is a tandíj teljes összege fizetendő, függetlenül attól, hogy hányszor veszel rész az órán. Hiányzástól függetlenül a csoporthoz tartozó kedvezményeket is változatlanul megkapod, online elérhető tananyaggal.

MI TÖRTÉNIK HA ELMARAD EGY ÓRA?

Abban az esetben elmarad az óra, ha én annyira lebetegszem, hogy nem tudom megtartani. Ebben az esetben értesíteni foglak az általad megadott elérhetőségen. Helyettesítéssel vagy az óra pótlásával, megtartom az órát, ami lehet online is.

Jelentkezem

Új mező

1 + 15 =

Tanfolyam

Teljesen kezdő vagy újrakezdők részére

N

Bevezetés a flamencóba

N

Alap kar gyakorlatok

N

Lábtechnikai gyakorlatok

N

Koreográfia

N

Online gyakorlási lehetőség

RÓLAM ÍRTÁK

Ahogy besétáltunk ismeretlenül Kata első órájára azonnal éreztem: otthon vagyok. Befogadó, kedves, jókedvű és segítőkész csapat, és hihetetlen profizmus fogadott. A pozitív energia úgy ölelt körül, mint egy kellemesen meleg takaró egy hosszú séta után. Emberként, nőként, tánctanárként egyaránt elvarázsolt.””

Orosz Orsolya

„A flamenco tánc nem hiába a legnehezebb és minél érettebben sajátítjuk el, annál felemelőbb – a tiszta nőt felismerni és megélni is őrületesen nehéz az élet területein, de a korral (igen, a korral J) egyre közelebb jutunk hozzá, ha engedjük. A flamenco számomra a kulcsa. Olyan, mintha lenne egy varàzspálcám, amit Kati, tőled kaptam örökre. Nem tudok érte elég hálás lenni!!!”

Buzgó Ivett

„köszönöm az élményt, nagyon jól éreztem magam, teljesen kikapcsoltam, élveztem minden percét, még itthon is egész nap mosolygott a lelkem…nagyon feltörött minden: a tánc, a kitűnő zene, a remek társaság és főleg a személyes varázsod”

Valler Gabriella

TÁNCOLJUK MAGUNKAT A FLAMENCO VILÁGÁBA

A MEDITERRÁN HANGULATÚ ÓRÁK ÉS A TÁNC, MINT OLYAN MOZGÁSFORMA, AMI FEJLESZTI KREATIVITÁSUNKAT FORMÁJA EGYÉNISÉGÜNKET,
G A R A N C I A
A FELTÖLTŐDÉSRE!

Minden kedden 18.00-20.00 óráig vagy 18.00- 19.30-ig