Nyári Tánc akadémia

 

3 hónapos tanfolyam, júniustól augusztusig minden kedden.

Kinek szól ez a tanfolyam?

N

Megélni magabiztos kisugárzásomat és megtapasztalni, hogyan hat a környezetedre.

N

Utána szeretnék járni milyen az amikor, napról napra ügyesebb leszek és így egyre jobban tetszek önmagamnak.

i

BEVEZETÉS A FLAMENCÓBA

A tanfolyamon olyan alap mozdulatokat tanulsz meg, amit a flamenco táncról tudni kell…

Részletesebben, I. rész:

A tanfolyamon olyan alap mozdulatokat tanulsz meg, ami biztosítja neked azt az alapismeretet, ami a flamenco táncról tudni kell. A tanfolyam elvégzése után olyan alapokra teszel szert, amire nagyon szépen lehet építkezni különböző koreográfiákon keresztül. Személyes órákat MOST kiegészítjük online gyakorlással, a gyorsabb fejlődés érdekében.

Az óra anyaga:

 • Brazeo (gyönyörű flamenco kargyakorlatok)
 • Zapateado (ritmusos flamenco kopogások)
 • Vuelta (forgás technika)
 • Compas (ritmus ismeret)
 • Koreográfia (lépés kombináció, a tanult lépésekből)

alap flamenco stílusok

A tanfolyamon, ismertetem veled a flamenco alap fogalmait, stílusait, ritmusait és BULERÍAS koreográfiát tanulunk.

Részletesebben, II. rész:

A flamenco táncnak nem csak sajátos tánc technikai stílusa van, hanem sajátos nyelvezete és nagyon izgalmas ritmusrendszere. Különböző műfajai vannak, ezeket úgy nevezzük, hogy palo. A műfajok különböző hangulatúak, van mélyebb lassabb, szomorúbb palo, de van vidám, érzéki hangulatú egészen a fiestáig. Sokszor ritmikailag is különböznek, de a lépés kombinációk is mások. Ezen a tanfolyamon az alapokra építkezve ismerkedünk a különböző palo-kal is. Személyes órákat MOST kiegészítjük online gyakorlással, a gyorsabb fejlődés érdekében.

Az óra anyaga:

 • Technika (alaplépések begyakorlása)
 • Zapateado (ritmusos flamenco kopogások)
 • Compas (különböző palo ritmusainak ismerete)
 • Palo (műfajokkal való ismerkedés pateita-n keresztül)
 • Pateita (rövid lépéskombinációkból kialakított tánc)
 • Koreográfia (egy adott palo stílusára felépítünk egy komplett táncot)

eredmény

A tanfolyam KÖZBEN FEJLŐDHET A KREATIVITÁSOD ÉS EGYÉNISÉGED. A tánc és mozgás feltölt a mindennapokban és formálja alakodat  is. Ennek  a tanfolyamnak az elvégzése után átfogó képet kapsz a flamenco táncról és olyan alapokra tehetsz szert, amire könnyen lehet építkezni és elmerül a flamenco világába. Tovább haladás érdekében szeptemberben induló tanfolyamon tudod folytatni a táncot.

 

információk

Órarend:
Heti 1 személyes alkalom
Kedd
18.30-20.00 óra
Helyszín:
III. Raktár u. 52.

 

Következő 2023-2024 tanévre 2023. szeptember 20-ig vállalok új tanítványt.

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

SZEMÉLYES ÓRA: A tanfolyam személyes óra, és fontos a jelenlét. Ezért, törekedj arra, hogy minden órán ott legyél a tanfolyamon, annak érdekében, hogy megfelelő ütemben haladj és eltud érni a célodat.

AZ ÓRA MENETE: Az óra első felében az alap lépéseket vesszük, majd ismételő mozdulatokkal begyakoroljuk azokat. Erre építkezve elmélyedünk a flamenco izgalmas ritmusvilágába, és egy adott palo stílusába. Táncon keresztül megtapasztalva annak stílusát és hangulatát. Az órát levezetéssel és nyújtással fejezzük be.

PLUSZ Zárt Facebook Csoport: Két óra között is tudod gyakorolni a lépéseket, mert a csoportban megosztom az óra anyagát, így egy-egy rövid videó lesz segítségedre.

JELENTKEZÉS MENETE: Vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben, amit leggyorsabban a jelentkezem gombra kattintva érsz el. Ha maradt még benned kérdés írd meg nyugodtan azt is.

Feliratkozás hírlevélre

3

HÓNAP

12

személyes ALKALOM

90

PERCES TÁNCÓRÁK

Jelentkezésed a tandíj befizetésével válik érvényessé!

Z

tandíj

1. flamenco alapok elsajátítása
2. koreográfia betanulása
3. egymást követő 3 hónap
4. összesen 12 hét
5. 90 perces órák
6. remek hangulat
7. baráti közösség

Tandíjjal kapcsolatos fontos tudnivalókat mindenképpen olvasd el, ami az első befizetéssel elfogásra kerül.

SPÓROLJ MEG 6000 Ft-ot!
Kedvezmény jár:
– a tandíj egy összegben való kifizetése esetén
vagy
– 10.000 Ft előleggel való jelentkezés esetén, 2023.június 2.-ig
(ez az összeg az utolsó részletből jóváhagyásra kerül).

Tandíj: 72.000 Ft, kedvezménnyel: 66.000 Ft

Részletfizetéssel a tandíj havonta esedékes a következő időpontokban:
Június 6-ig: 24.000 Ft
Július 3-ig: 24.000 Ft
Augusztus 1-ig: 24.000 Ft ( vagy 14.000 Ft előleg befizetése esetén)

+ BÓNUSZ

+ A csoporthoz tartozik  egy facebook zárt csoport, ahova felveszem neked a táncóra anyagát, annak érdekében, hogy két óra között vissza tudjad nézni és gyakorolni.

+ 30 perces ingyenes online konzultáció.

+ Ezen felül, meghívlak egy olyan facebook zárt csoportba, ahol egy pár leckéből álló oktató anyagot állítottam össze annak érdekében, hogy megalapozzam és felgyorsítsam az alapok elsajátítását.

fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

Tandíjadat befizetheted:
Utalással vagy készpénzzel egyben az óra előtt.

SZÁMLASZÁM

Bankszámlaszám: Inhof Katalin ev., 10104105-75127700-01000008.
IBAN: HU31101041057512770001000008
Fizetés után, a számlát e-mailben továbbítom.

ASZF

Adatvédelmi tájékoztató

Tandíjjal kapcsolatos fontos tudnivalók

Ezt mindenképpen olvasd el!

MI TÖRTÉNIK AZ ELŐLEGGEL, HA NEM TUDOK MENNI A TANFOLYAMRA?

Az előleggel biztosítod helyedet a csoportban.
Amennyiben nem tudsz jönni a tanfolyamra és a tanfolyam kezdése előtt 5 nappal jelzed nekem e-mailben, feltudod használni valamelyik másik képzésemen 2023.09.20.
Minden más esetben a jelentkező által vállat kockázatnak számít.

MIT JELENT A TANDÍJ?

A tandíj, nem óradíj rendszerben, hanem eredmény alapú tanfolyam rendszerben működik. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a rendszeres órai munka által fejlődünk, hanem a folyamat által egy tematikusan kidolgozott, célorientált képzés tananyag szerint, aminek a végeredménye a tanfolyam végére áll össze. A tandíj fedezi az óra vezetését, a koreográfiákat, tapasztalatokon és eredményen alapuló tananyagot, zárt csoportban megosztott anyagokat, online videókat, szervezést, működtetéshez kapcsolódó eszközöket, terembérletet.

MI A TEENDŐ HA HIÁNYZOM EGY VAGY TÖBB ÓRÁRÓL?

Csapatban tanulunk, tananyagban gondolkodunk. Ha valami közbe jön, ezért ki kell hagynod egy-egy órát, akkor egy rövid összefoglaló videóban követni tudod az óra anyagát. Nem a teljes óra lesz felvéve, arra nincsen lehetőségem, de az új anyagot mindig felveszem neked. Ennek érdekében meghívlak egy zárt facebook csoportba, ahol tudásanyagot töltök fel neked, hogy otthon is tudjál gyakorolni.

Ezért az esetleges elmaradásokat pótolni kell annak érdekében, hogy ne maradj le és a csapat is tudjon haladni. Segítségedre lesz a tanfolyamodhoz tartozó zárt facebook csoport, ahova az adott témával kapcsolatban megosztok rövid videókat és közleményeket. Ebben a csoportban addig van jogosultságod, amíg szeretnél járni a tanfolyamra.

Hiányzás esetében is a tandíj teljes összege fizetendő, függetlenül attól, hogy hányszor veszel rész az órán. Hiányzástól függetlenül a csoporthoz tartozó kedvezményeket is változatlanul megkapod, online elérhető tananyaggal.

MI A TEENDŐ HA le akarom mondani a tanfolyamot?

Ha abba szeretnéd hagyni a tanfolyamot, az mindenképpen hatással lesz a csapat munkájára. Ezért ezt a szándékodat minél hamarabb jelezd e-mailben, legalább 30 nappal a következő tandíj befizetéséig, ebben az esetben a következő havi tandíj díjtalan. A későn lemondott, ill. a le nem mondott tanfolyam díjának megfizetése a tanítványt terheli. A fizetési kötelezettség akkor is fennáll, ha a lemondás váratlan esemény miatt történik. Ez tanítvány által vállalt kockázatnak számít. A csoport érdekében köszönöm, hogy ezt tiszteletben tartod. Természetesen a befizetett hónapra a részvétel megillet, és a zárt facebook csoportban megosztott oktató videók pedig a lemondás után további 3 hónapig elérhetőek számodra.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Ezt mindenképpen olvasd el!

MIT VEGYEK FEL A TÁNC ÓRÁHOZ?

Gyere számodra kényelmes ruhába, amibe csinosnak és jól érzed magad. Nőknek ajánlom a bő szoknyát, amit lehet kombinálni harisnyával vagy leggings-szel. Sima tréning nadrág is jó gyakorláshoz.
Iskolám tanítványai számára flamenco táncszoknya rendelhető, amit a próbára és fellépéshez is tudsz használni. Ezzel kapcsolatban az órán tájékoztatlak.

MILYEN A TÁNC ÓRÁHOZ SZÜKSÉGES CIPŐ?

Ha még nincsen flamenco cipőd, akkor alkalmas lesz egy magasított sarkú zárt és stabil cipő is. Olyan, mint egy néptáncos karaktercipő. Instabil, tűsarkú cipő vagy szandál nem alkalmas. Egy jazz tánccipő vagy sima cipő is elsőre megfelelő lehet. Tanácsot az órán fogok tudni adni.

MIT KELL TUDNOM A HÁZIRENDRŐL?

Az órát pontosan kezdjük, ezért érdemes 10-15 percet rászánni az öltözéshez és akklimatizáláshoz. A táncterembe tánccipővel, vagy megtisztított talpú utcai cipővel megyünk be. Ha elkésel, a gördülékeny bekapcsolódás érdekében, várd meg az éppen folyó gyakorlat végét, ügyelve a már helyét elfoglalt táncos társadra. Gracias!

HOGY KELL JELENTKEZNEM A ZÁRT FACEBOOK CSOPORTBA?

Facebook zárt csoportot a hivatalos oldalamról indítom. Miután bekövettél, meg foglak tudni hívni., ahova a te facebook profilodon keresztül tudsz csatlakozni.
Ez egy olyan csoport, ahol az óra témájával kapcsolatban osztok meg rövid videókat, tudástárt és egyéb hasznos információkat.

Jelentkezés menete!

Itt a jelentkezési lap kitöltésével tudsz jelentkezni. Ha csak kérdésed van, a kapcsolat oldalon írj nekem (lásd. menüsor). Ezek után felveszem veled a kapcsolatot e-mailben és elküldöm NEKED a válaszokat. Jelentkezés esetén pedig a szükséges információkat és a számlát a megadott címedre. Befizetési határidőt a számlán lesz fentüntetve. Jelentkezésed a befizetéssel válik érvényessé!
Ha 48 órán belül nem találsz választ, nézd meg a spam vagy promociós fiókban, mert előfordul, hogy levelem oda érkezik.

SZERETETTEL VÁROM JELENTKEZÉSEDET!

Jelentkezem

Új mező

14 + 11 =

BEAVATÁS A FLAMENCÓBA

Teljesen kezdő vagy újrakezdők részére

N

Rövid idő alatt

N

Alap kar gyakorlatok

N

Lábtechnikai gyakorlatok

N

Koreográfia

N

Zárt facebook csoport

RÓLAM ÍRTÁK

Ahogy besétáltunk ismeretlenül Kata első órájára azonnal éreztem: otthon vagyok. Befogadó, kedves, jókedvű és segítőkész csapat, és hihetetlen profizmus fogadott. A pozitív energia úgy ölelt körül, mint egy kellemesen meleg takaró egy hosszú séta után. Emberként, nőként, tánctanárként egyaránt elvarázsolt.””

Orosz Orsolya

„A flamenco tánc nem hiába a legnehezebb és minél érettebben sajátítjuk el, annál felemelőbb – a tiszta nőt felismerni és megélni is őrületesen nehéz az élet területein, de a korral (igen, a korral J) egyre közelebb jutunk hozzá, ha engedjük. A flamenco számomra a kulcsa. Olyan, mintha lenne egy varàzspálcám, amit Kati, tőled kaptam örökre. Nem tudok érte elég hálás lenni!!!”

Buzgó Ivett

„köszönöm az élményt, nagyon jól éreztem magam, teljesen kikapcsoltam, élveztem minden percét, még itthon is egész nap mosolygott a lelkem…nagyon feltörött minden: a tánc, a kitűnő zene, a remek társaság és főleg a személyes varázsod”

Valler Gabriella