Flamenco tánc

NYÁRI TÁNC AKADÉMIA- 3 hónapos képzés

A „tánc akadémia” professzionális szintű képzést nyújt a táncművészet terén.  A szakmai oktatás és a megszerzett tapasztalatok útján kapják meg a hallgatók a tánc technikáját, stílusát és kifejezését. A tánc akadémiákban a diákok általában szigorú képzésen mennek keresztül, de itt hobbi és profi kategória is megtalálható. Magában foglalja a technikai gyakorlatokat, koreográfiákat, előadási tapasztalatokat és az elméleti tudást a tánc történetéről és elméletéről.

BALATONI TÁBOR- nyaralás és tánc

A” tánctábor” olyan lehetőséget biztosítanak a résztvevők számára, hogy fejlesszék technikai készségeiket, koreográfiákat tanuljanak, esetleg közös előadásokat készítsenek és tapasztalatokat szerezzenek a tánc világában. A táborban összekötjük a táncot a szórakozással, elvonulással, közösségépítő tevékenységekkel és előadásokkal, így a résztvevők egy barátságos és inspiráló környezetben fejlődhetnek és szórakozhatnak.

TANFOLYAM- 9 hónapos, egymásra épülő órák

Egy „tanfolyam” egy strukturált oktatási program, amely célzottan egy adott téma vagy készség fejlesztését szolgálja. A tanfolyamok lehetnek rövid távúak vagy hosszabb ideig tartók, és különféle témákban elérhetők, például nyelvtanulás, informatika, zene, fotózás, vállalkozásfejlesztés stb.

  1. A „tanfolyamoknak” meghatározott tananyaguk és struktúrájuk van. Ez azt jelenti, hogy az anyagot általában lépésről lépésre vezetik be, fokozatosan építve a tudást és a készségeket.
    Oktatóként segítek a résztvevőknek a tanulási folyamatban, válaszolok a kérdéseikre, és segítek az anyag megértésében.
    Cél és eredmény: A tanfolyamoknak általában meghatározott céljuk van, például megszerezni egy új készséget, elmélyíteni a meglévő ismereteket vagy felkészülni egy adott vizsgára. A tanfolyam végén általában elvárás, hogy a résztvevők képesek legyenek alkalmazni az elsajátított tudást vagy készségeket.

A tanfolyamok lehetnek személyes jelenlétet igénylő kurzusok, amelyeket egy tanteremben vagy műhelyben tartanak, vagy online kurzusok, amelyeket a résztvevők otthonról végezhetnek el, interneten keresztül. A tanfolyamok jó lehetőséget kínálnak az új dolgok tanulására, a készségek fejlesztésére és az érdeklődési területeink kibővítésére.

MAGÁNÓRA- személyes és online

A „magánóra” egy olyan oktatási formát jelent, amelyben egyéni hallgató és tanár között történik az oktatás. Ez a forma lehetőséget ad a személyre szabott oktatásra, a diák egyéni igényeinek és tanulási stílusának figyelembevételével.

A magánórák általában egyéni vagy kis csoportos beállításban zajlanak, ahol egy tanár egy vagy néhány diákkal foglalkozik. Az órák tartalmazhatnak tananyag átadást, gyakorlást, kérdésekre való válaszadást, kiegészítő anyagokat és egyéb segítséget a tanulás folyamatában.

A magánórák számos előnnyel járnak:

  1. Személyre szabott figyelem: A magánórákon a tanár teljes figyelmét a diákra fordíthatja. Ez lehetővé teszi a diáknak, hogy koncentráltabb támogatást és segítséget kapjon a nehézségek leküzdésében, az erősségek fejlesztésében és az egyéni céljainak elérésében.
WORKSHOP- gyors töltődés

A „workshop” egy olyan rövid időtartamú, intenzív tanulási vagy tréningprogramot jelent, amely egy adott témára vagy tevékenységre összpontosít. A résztvevők a workshopokon új ismereteket szerezhetnek, képességeket fejleszthetnek, inspirációt kaphatnak és lehetőséget kapnak a gyakorlati alkalmazásra.

Kezdő szintről a haladó szintig. Teljesen mindegy, hogy mi a célod: lehet, hogy csak megtanulnál pár lépést, de az sem kizárt, hogy táncos, esetleg tanítói ambícióid vannak . A La Kati Flamenco Művészeti Tánciskola mindezt biztosítja számodra.
Válaszd ki a neked megfelelő képzést és csoportot, én szeretettel várlak!

Inhof Katalin La Kati Kezdő tanfolyam, flamenco oktatás

Nyári tánc akadémia

Most van időd? Csatlakozz!

Találkozzunk kedden!

YOU CAN DANCE
gyere el egy pénteki kurzusra! 2023. 05.26.

Már régóta kiszeretnéd próbálni magad?

Inhof Katalin

MÁR LEHET JELENTKEZNI
A BALATONI TÁBORBA!

KI AKARSZ KAPCSOLÓDNI ÉS FELTÖLTŐDNI?

Találkozzunk augusztusban!

MAGÁNÓRÁRA VAN SZÜKSÉGED?

Foglalj időpontot személyes vagy online magánórára.

Tanfolyam

2022-2023 tanév / hasonló várható 2023-2024 tanévre

Inhof Katalin La Kati Kezdő tanfolyam, flamenco oktatás

KEZDŐKNEK AJÁNLOM

„Táncold magad sugárzóvá!”
Öröm a tánc. Ezen az órán, olyan flamenco lépéseket és koreográfiát sajátítasz el, amivel bele tudsz kóstolni ebbe a csodálatos világba és remek alapot is ad folytatáshoz.
FIESTA CSOPORT

Inhof Katalin flamenco táncművész, KÖZÉP-HALADÓ TANFOLYAM

KÖZÉP- HALADÓKNAK AJÁNLOM

„Mélyedj el mozdulataidban!” Sokan vagyunk, akik nagyon szeretünk táncolni és aktívan belevetni magunkat egy jó hobbi tanulásába, ezért sok mindent meg is teszünk. Ezen a tanfolyamon elmélyedünk a flamenco világába, megismerkedünk a három legnépszerűbb műfajjal.
TRIANA CSOPORT

HALADÓ FLAMEnCO TÁNCTANFOLYAM

HALADÓKNAK AJÁNLOM

„Hozz ki magadból a legtöbbet!” Sokan vagyunk, akik maximálisan szeretünk teljesíteni, és munkánkból kivenni a legtöbbet. Az is lehet, hogy ambícióid vannak a tánccal, akkor itt a helyed.
NIÑAS DE LA CALETA CSOPORT

Ahogy besétáltunk ismeretlenül Kata első órájára azonnal éreztem: otthon vagyok. Befogadó, kedves, jókedvű és segítőkész csapat, és hihetetlen profizmus fogadott. A pozitív energia úgy ölelt körül, mint egy kellemesen meleg takaró egy hosszú séta után. Emberként, nőként, tánctanárként egyaránt elvarázsolt.”

Ezt a kedves mondatot kaptam Orsitól a balatoni tábor nyílt napján.
Teljes idézet:
„Az óráin valóban ott volt a szikrázó napsütés, az andalúziai virágok illata, a tenger morajlása, a tüzes pasik tekintete, mindez erotikusan lüktető, vadul szexi és büszkén szenvedélyes ritmusban, amiben nem lehet nem elveszni. Nem „csak” egy tánc ez, ezt azonnal befogtam. Életforma, életérzés. A szerelem maga. Tűz és erő. Megfűszerezve persze édes játékossággal, humorral, ami elmaradhatatlan. Boldog vagyok, hogy rád, rátok találtam, egymásra találtunk. Hihetetlenül hálás vagyok azért is, hogy rögtön befogadtatok, nem éreztem kívülállónak magam, önfeledten, boldogan és mosolyogva tudtam ebben a csodában elmerülni, a tánc által Spanyolország egyik édes kis falujába képzeltem magam. Ugyan ezek még kóstoló számomra, de innen már nincs visszaút. Elköteleződtem!” Orosz Orsolya

Orosz Orsolya