KURZUS

Táncold magad sugárzóvá! 1 hónap 4 alkalom.

Neked  szól ez a kurzus, ha…

– szeretnél egy kicsit kikapcsolódni és feltöltődni.

– szeretnél valami újat kipróbálni.

– kiszeretnéd próbálni a flamenco táncot.

– szeretnél egy jó hangulatú társaságban hasznosan eltölteni az énidődet.

i

BEVEZETÉS A FLAMENCÓBA

A tanfolyamon olyan alap mozdulatokat tanulsz meg, amit a flamenco táncról tudni kell…

Részletesebben, I. rész:

A tanfolyamon olyan alap mozdulatokat tanulsz meg, ami biztosítja neked azt az alapismeretet.

Az óra anyaga:

  • Brazeo (gyönyörű flamenco kargyakorlatok)
  • Compas (ritmus ismeret)
  • Koreográfia (lépés kombináció, a tanult lépésekből)

eredmény

Női tánc a flamenco tánc eszközeivel. Egy hónap alkalmával megtapasztalhatod a tánc örömét. Ha júliusban kedvet kaptál, tudod folytatni a kurzust augusztusban, a nyári tánc akadémián és a táborban.

 

információk

Órarend:
2023. július
Kedd
20.00-21.00 óra

Helyszín:
III. Raktár u. 52.

 

SZEMÉLYES ÓRA: A tanfolyam személyes óra, és fontos a jelenlét. Ezért, törekedj arra, hogy minden órán ott legyél a tanfolyamon, annak érdekében, hogy megfelelő ütemben haladj és eltud érni a célodat.

AZ ÓRA MENETE: Az óra első felében az alap lépéseket vesszük, majd ismételő mozdulatokkal begyakoroljuk azokat. Erre építkezve elmélyedünk a flamenco izgalmas ritmusvilágába, és egy adott „palo” stílusába. Táncon keresztül megtapasztalva annak stílusát és hangulatát. Az órát levezetéssel és nyújtással fejezzük be.

PLUSZ Zárt Facebook Csoport: oktató videók megosztásával.

JELENTKEZÉS MENETE: Vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben, amit leggyorsabban a jelentkezem gombra kattintva érsz el. Ha maradt még benned kérdés írd meg nyugodtan azt is.

flamenco kurzus júliusban

Feliratkozás hírlevélre

1

HÓNAP

4

személyes ALKALOM

60

PERCES TÁNCÓRA

Jelentkezésed a tandíj befizetésével válik érvényessé!

Z

KURZUS díja

1. flamenco alapok
2. 4 alkalom
3. 1 hónap
4. feltöltődés
5. koreográfia

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2023.07.03.

19.500 Ft

+ BÓNUSZ

+ Hirlevélre való feliratkozás esetén ajándék oktató videót, rumba koreográfiáról.

+ 30 perces ingyenes online konzultáció.

+ Ezen felül, meghívlak egy olyan facebook zárt csoportba, ahol egy pár leckéből álló oktató anyagot állítottam össze annak érdekében, hogy megalapozzam és felgyorsítsam az alapok elsajátítását.

fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

workshop befizetheted:
Utalással az óra előtt.

SZÁMLASZÁM

Bankszámlaszám: Inhof Katalin ev., 10104105-75127700-01000008.
IBAN: HU31101041057512770001000008
Fizetés után, a számlát e-mailben továbbítom.

ASZF

Adatvédelmi tájékoztató

fizetéssel kapcsolatos infók

Ezt mindenképpen olvasd el!

MI A TEENDŐ HA le akarom mondani a kurzust?

Ha nem tudsz eljönni a kurzusra és befizetted a díjat, akkor jóváírom valamely másik szolgáltatásom díjából.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Ezt mindenképpen olvasd el!

MIT VEGYEK FEL A TÁNC ÓRÁHOZ?

Gyere számodra kényelmes ruhába, amibe csinosnak és jól érzed magad. Nőknek ajánlom a bő szoknyát, amit lehet kombinálni harisnyával vagy leggings-szel. Sima tréning nadrág is jó gyakorláshoz.
Iskolám tanítványai számára flamenco táncszoknya rendelhető, amit a próbára és fellépéshez is tudsz használni. Ezzel kapcsolatban az órán tájékoztatlak.

MILYEN A TÁNC ÓRÁHOZ SZÜKSÉGES CIPŐ?

Ha még nincsen flamenco cipőd, akkor alkalmas lesz egy magasított sarkú zárt és stabil cipő is. Olyan, mint egy néptáncos karaktercipő. Instabil, tűsarkú cipő vagy szandál nem alkalmas. Egy jazz tánccipő vagy sima cipő is elsőre megfelelő lehet. Tanácsot az órán fogok tudni adni.

MIT KELL TUDNOM A HÁZIRENDRŐL?

Az órát pontosan kezdjük, ezért érdemes 10-15 percet rászánni az öltözéshez és akklimatizáláshoz. A táncterembe tánccipővel, vagy megtisztított talpú utcai cipővel megyünk be. Ha elkésel, a gördülékeny bekapcsolódás érdekében, várd meg az éppen folyó gyakorlat végét, ügyelve a már helyét elfoglalt táncos társadra. Gracias!

HOGY KELL JELENTKEZNEM A ZÁRT FACEBOOK CSOPORTBA?

Facebook zárt csoportot a hivatalos oldalamról indítom. Miután bekövettél, meg foglak tudni hívni., ahova a te facebook profilodon keresztül tudsz csatlakozni.
Ez egy olyan csoport, ahol az óra témájával kapcsolatban osztok meg rövid videókat, tudástárt és egyéb hasznos információkat.

Jelentkezés menete!

Itt a jelentkezési lap kitöltésével tudsz jelentkezni. Ha csak kérdésed van, a kapcsolat oldalon írj nekem (lásd. menüsor). Ezek után felveszem veled a kapcsolatot e-mailben és elküldöm NEKED a válaszokat. Jelentkezés esetén pedig a szükséges információkat és a számlát a megadott címedre. Befizetési határidőt a számlán lesz fentüntetve. Jelentkezésed a befizetéssel válik érvényessé!
Ha 48 órán belül nem találsz választ, nézd meg a spam vagy promociós fiókban, mert előfordul, hogy levelem oda érkezik.

SZERETETTEL VÁROM JELENTKEZÉSEDET!

Jelentkezem

Új mező

10 + 4 =

BEAVATÁS A FLAMENCÓBA

Teljesen kezdő vagy újrakezdők részére

N

Rövid idő alatt

N

Alap kar gyakorlatok

N

Koreográfia

N

Zárt facebook csoport

RÓLAM ÍRTÁK

Ahogy besétáltunk ismeretlenül Kata első órájára azonnal éreztem: otthon vagyok. Befogadó, kedves, jókedvű és segítőkész csapat, és hihetetlen profizmus fogadott. A pozitív energia úgy ölelt körül, mint egy kellemesen meleg takaró egy hosszú séta után. Emberként, nőként, tánctanárként egyaránt elvarázsolt.””

Orosz Orsolya

„A flamenco tánc nem hiába a legnehezebb és minél érettebben sajátítjuk el, annál felemelőbb – a tiszta nőt felismerni és megélni is őrületesen nehéz az élet területein, de a korral (igen, a korral J) egyre közelebb jutunk hozzá, ha engedjük. A flamenco számomra a kulcsa. Olyan, mintha lenne egy varàzspálcám, amit Kati, tőled kaptam örökre. Nem tudok érte elég hálás lenni!!!”

Buzgó Ivett

„köszönöm az élményt, nagyon jól éreztem magam, teljesen kikapcsoltam, élveztem minden percét, még itthon is egész nap mosolygott a lelkem…nagyon feltörött minden: a tánc, a kitűnő zene, a remek társaság és főleg a személyes varázsod”

Valler Gabriella