Meg szeretnéd tapasztalni milyen az, amikor a flamenco táncban magabiztosan kilépsz a színpadra és az a tűz és szenvedély kihat közönségedre?

Személyre szabott figyelmet kapsz, hogy Te elérjed a célodat.

N

Magadra ismersz? Maximálisan szeretsz teljesíteni, és munkánkból kivenni a legtöbbet.

N

Régóta vágy arra, hogy magabiztosan áll ki a színpadra? Eszedbe jutott, hogy esetleg te is tanítanál?

Mit tanulsz a tanfolyamon?

i

fellépő SZINT

Haladó szintű képzés fellépésekkel és azok számára, akibe táncoktatói ambíció van.

KINEK AJÁNLOM...

HOZZ KI MAGADBÓL A LEGTÖBBET!
Sokan vagyunk, akik maximálisan szeretünk teljesíteni, és munkánkból kivenni a legtöbbet. Ehhez a motivációhoz hoztam létre ezt a csoportot.
Annak ajánlom, akit szeret aktívan és rendszeresen táncolni és egy közösség aktív részese lenni. Úgy tervezi, hogy rendszeresen jár órára június végéig, amire össz áll az éves munka anyaga. Szívesen megmutatja magát színpadon egy igényes előadás keretén belül, és érdekli az előadás háttérmunkája és aktívan részt szeretne venni az alkotás létrehozásában és ahhoz szükséges próbákon.
Mit fogsz tanulni: az órákon, nagy hangsúlyt fektetek a tánctechnika készségének fejlesztésével és a flamenco tánctechnika fejlesztésére. Koreográfiákat magas szinten tanuljuk be. Keddi napokon az óra 120 perces és opcionálisan plusz 30 perc ingyenes becsatlakozás a kezdő órába, ahol elmélyítheted a technikádat és egy jó előkészítője az oktató képzésemnek.
Ennek a csoportnak a működése tanfolyam jellegű, ami azt jelenti, hogy a tanfolyam nyárig tart, a tananyag egyik óráról a másikra egymásra épül Az év végére színpadi előadás alkalmával, megmutathatod magad, illetve év közben is előfordulhatnak fellépési lehetőségek.

guajiras legyezővel

A tanfolyamon, ismertetem veled a flamenco seguiriyas fogalmait, stílusát, ritmusát, ezen kívül kendő tecnikát.

ÓRA ANYAGA ÉS KEDVEZMÉNYEKRŐL ITT...
Kedvezmények:
– 20 % kedvezmény a havi online magánórára
– havonta összesen 2 ingyenes óra
– Ingyenes hozzáférés zárt facebook csoporthoz, ahol megosztok videókat és a képzéssel kapcsolatos tudásanyagot.
– Ingyenes youtube online videó felvételek.
– 10 és 15 % kedvezmény a további kurzusok tandíjára.
– 15 % kedvezmény a magánórára.

Az óra anyaga:

 • Brazeo (gyönyörű flamenco kargyakorlatok)
 • Zapateado (ritmusos flamenco kopogások)
 • Vuelta (forgás technika)
 • Compas (ritmus ismeret)
 • Koreográfia (lépés kombináció, a tanult lépésekből)
 • Személyre szabott figyelem a képzés során
 • Színpadi mozgás és interpretáció
 • Fellépési lehetőségek
 • Közösségi programok

Az óra menet:
Első 60 perc: seguiriyas alapok és koreográfia.
Második 45 perc: kendő technika és alegrías koreográfia kendővel.
Harmadik 45 perc: technika és tangos pateita

eredmény

A tanfolyam KÖZBEN FEJLŐDHET A KREATIVITÁSOD ÉS EGYÉNISÉGED. A tánc és mozgás feltölt a mindennapokban és formálja alakodat  is. Ennek  a tanfolyamnak az elvégzése után átfogó képet kapsz a flamenco táncról és olyan alapokra tehetsz szert, amire könnyen lehet építkezni és elmerül a flamenco világába.

 

információk

Órarend:
Heti 1 személyes alkalom
Kedd
17.00-19.30 óra
Helyszín:
III. Raktár u.52.

MOST PRÓBA ÓRA: van lehetőséged kipróbálni az órát mindenfajta elköteleződés nélkül.

SZEMÉLYES ÓRA: A tanfolyam személyes óra, és fontos a jelenlét. Ezért, törekedj arra, hogy minden órán ott legyél a tanfolyamon, annak érdekében, hogy megfelelő ütemben haladj és eltud érni a célodat.

AZ ÓRA MENETE: Az óra első felében az alap lépéseket vesszük, majd ismételő mozdulatokkal begyakoroljuk azokat. Erre építkezve elmélyedünk a flamenco izgalmas ritmusvilágába, és egy adott palo stílusába. Táncon keresztül megtapasztalva annak stílusát és hangulatát. Az órát levezetéssel és nyújtással fejezzük be.

+ PLUSZ KEDVEZMÉNYES ONLINE MAGÁNÓRA: még hatékonyabb fejlődés érdekében plusz online óra keretén belül, együtt gyakorolom ki veled a lépéseket, amiket a személyes órán nem marad idő.

JELENTKEZÉS MENETE: Vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben, amit leggyorsabban a jelentkezem gombra kattintva érsz el. Ha maradt még benned kérdés írd meg nyugodtan azt is.

5

HÓNAPON
Keresztül

4

ALKALOM HAVONTA

2,5

órás TÁNCÓRÁK

1

+  online magánóra

Z

tanfolyam

A TANFOLYAM HETI RENDSZERESSÉGGEL NYÁRIG TART.
Személyes óra keddenként.

33.000 Ft/ hó, 4 alkalom

Z

tanfolyam

.A TANFOLYAM HETI RENDSZERESSÉGGEL NYÁRIG TART.
Személyes óra keddenként.
PLUSZ HAVI KEDVEZMÉNYES ONLINE  MAGÁNÓRA.

39.000 Ft/ hó, 4 alkalom + online óra

TOVÁBBI KEDVEZMÉNYEK

 • A csoporthoz tartozik  egy facebook zárt csoport, ahova felveszem neked a táncóra anyagát, annak érdekében, hogy két óra között vissza tudjad nézni és gyakorolni.
 • 30 perces kedvezményes kezdő óra

fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

Tandíjadat befizetheted:
Utalással az óra előtt, legkésőbb minden hónap 3.-ig vagy
Készpénzben az előző hónap utaló óráján előre.

SZÁMLASZÁM

Bankszámlaszám: Inhof Katalin ev., 10104105-75127700-01000008.
Fizetés után, a számlát e-mailben továbbítom.

ASZF

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ

GYAKORI KÉRDÉSEK

Ezt mindenképpen olvasd el!

MIT VEGYEK FEL A TÁNC ÓRÁHOZ?

Gyere számodra kényelmes ruhába, amibe csinosnak és jól érzed magad. Nőknek ajánlom a bő szoknyát, amit lehet kombinálni harisnyával vagy leggingsszel. Sima tréning nadrág is jó gyakorláshoz.
Iskolám tanítványai számára flamenco táncszoknya rendelhető, amit a próbára és fellépéshez is tudsz használni. Ezzel kapcsolatban az órán tájékoztatlak.

MILYEN A TÁNC ÓRÁHOZ SZÜKSÉGES CIPŐ?

Ha még nincsen flamenco cipőd, akkor alkalmas lesz egy magasított sarkú zárt és stabil cipő is. Olyan, mint egy néptáncos karaktercipő. Instabil, tűsarkú cipő vagy szandál nem alkalmas. Egy jazz tánccipő vagy sima cipő is elsőre megfelelő lehet. Tanácsot az órán fogok tudni adni.

MIT JELENT A TANDÍJ?

A tandíj, eredmény alapú tanfolyam rendszerben történik, amit nem óradíjban kalkulálunk. Ez az jelenti, hogy nemcsak a rendszeres órai munka által fejlődünk, hanem a folyamat által egy tematikusan kidolgozott, célorientált képzés tananyag szerint. A tandíj fedezi az óra vezetését, a koreográfiákat, tapasztalatokon és eredményen alapuló tananyagot, zárt csoportban megosztott anyagokat, online videókat, szervezést, működtetéshez kapcsolódó eszközöket, terembérletet.

NEM TUDOD VÉGIG JÁRNI A TANFOLYAMOT?

A tanfolyam eredmény központú, így az is fontos, hogy végig járd a tanfolyamot nyárig. Ha menet közben valami olyan dolog jön közbe, hogy  abba kell hagynod a tanfolyamot, akkor azt jelezd felém 30 nappal előtte. Ez a csoport érdekében is  fontos! Ebben az esetben a következő hónapot már nem kell befizetned. Váratlan eseménynek számít, ha a hónap megkezdése előtt mondod le az órát. Ebben az esetben a hónapot még ki kell fizetni.

MIT KELL TUDNOM A HÁZIRENDRŐL?

Az órát pontosan kezdjük, ezért érdemes 10-15 percet rászánni az öltözéshez és akklimatizáláshoz. A táncterembe tánccipővel, vagy megtisztított talpú utcai cipővel megyünk be. Ha elkésel, a gördülékeny bekapcsolódás érdekében, várd meg az éppen folyó gyakorlat végét, ügyelve a már helyét elfoglalt táncos társadra. Gracias!

HOGY KELL JELENTKEZNEM A ZÁRT FACEBOOK CSOPORTBA?

Facebook zárt csoportot a hivatalos oldalmról indítom. Ide foglak meghívni., ahova a te facebook profilodon keresztül tudsz csatlakozni.
Ez egy olyan csoport, ahol a témáddal kapcsolatban osztok meg rövid videókat, tudásttárt,

MI TÖRTÉNIK HA HIÁNYZOM EGY ÓRÁRÓL?

Csapatban tanulunk, tananyagban gondolkodunk. Ha valami közbe jön, ezért ki kell hagynod egy-egy órát, akkor egy rövid összefoglaló videóban követni tudod az óra anyagát. Nem a teljes óra lesz felvéve, arra nincsen lehetőségem, de az új anyagot mindig felveszem neked. Ennek érdekében meghívlak egy zárt facebook csoportba, ahol tudásanyagot töltök fel neked, hogy otthon is tudjál gyakorolni.

Ezért az esetleges elmaradásokat pótolni kell annak érdekében, hogy ne maradj le és a csapat is tudjon haladni. Segítségedre lesz a tanfolyamodhoz tartozó zárt facebook csoport, ahova az adott témával kapcsolatban megosztok rövid videókat és közleményeket. Ebben a csoportban addig van jogosultságod, amíg szeretnél járni a tanfolyamra.

Hiányzás esetében is a tandíj teljes összege fizetendő, függetlenül attól, hogy hányszor veszel rész az órán. Hiányzástól függetlenül a csoporthoz tartozó kedvezményeket is változatlanul megkapod, online elérhető tananyaggal.

MI TÖRTÉNIK HA ELMARAD EGY ÓRA?

Abban az esetben elmarad az óra, ha én annyira lebetegszem, hogy nem tudom megtartani. Ebben az esetben értesíteni foglak az általad megadott elérhetőségen. Helyettesítéssel vagy az óra pótlásával, megtartom az órát, ami lehet online is.

Jelentkezem

Új mező

11 + 3 =

Tanfolyam

N

Személyre szabott figyelem

N

Haladó kar és kábtechnia

N

Koreográfia

N

Online gyakorlási lehetőség

RÓLAM ÍRTÁK

Ahogy besétáltunk ismeretlenül Kata első órájára azonnal éreztem: otthon vagyok. Befogadó, kedves, jókedvű és segítőkész csapat, és hihetetlen profizmus fogadott. A pozitív energia úgy ölelt körül, mint egy kellemesen meleg takaró egy hosszú séta után. Emberként, nőként, tánctanárként egyaránt elvarázsolt.””

Orosz Orsolya

„A flamenco tánc nem hiába a legnehezebb és minél érettebben sajátítjuk el, annál felemelőbb – a tiszta nőt felismerni és megélni is őrületesen nehéz az élet területein, de a korral (igen, a korral J) egyre közelebb jutunk hozzá, ha engedjük. A flamenco számomra a kulcsa. Olyan, mintha lenne egy varàzspálcám, amit Kati, tőled kaptam örökre. Nem tudok érte elég hálás lenni!!!”

Buzgó Ivett

„köszönöm az élményt, nagyon jól éreztem magam, teljesen kikapcsoltam, élveztem minden percét, még itthon is egész nap mosolygott a lelkem…nagyon feltörött minden: a tánc, a kitűnő zene, a remek társaság és főleg a személyes varázsod”

Valler Gabriella

TÁNCOLJUK MAGUNKAT A FLAMENCO VILÁGÁBA!

A MEDITERRÁN HANGULATÚ ÓRÁK ÉS A TÁNC, MINT OLYAN MOZGÁSFORMA, AMI FEJLESZTI KREATIVITÁSUNKAT FORMÁJA EGYÉNISÉGÜNKET,
G A R A N C I A
A FELTÖLTŐDÉSRE!

Minden kedden 17.00-19.30 óráig + online magánóra lehetőség.