Meg szeretnéd tapasztalni milyen az, amikor a flamenco táncban a tűz és szenvedély kihat rád és fokozza az életenergiádat, lelkessé és mosolygóssá tesz?

Ha azt gondolod, botlábú vagy, el kell árulnom: bárkit megtanítok flamencózni.

Kinek szól ez a tanfolyam?

neked mindenképp, ha az alábbiakra te is vágysz.

N

Megélni magabiztos kisugárzásomat és megtapasztalni, hogyan hat a környezetedre.

N

Utána szeretnék járni milyen az amikor, napról napra ügyesebb leszek és így egyre jobban tetszek önmagamnak.

i

BEVEZETÉS A FLAMENCÓBA

A tanfolyamon olyan alap mozdulatokat tanulsz meg, amit a flamenco táncról tudni kell…

Részletesebben, I. rész:

A tanfolyamon olyan alap mozdulatokat tanulsz meg, ami biztosítja neked azt az alapismeretet, ami a flamenco táncról tudni kell. A tanfolyam elvégzése után olyan alapokra teszel szert, amire nagyon szépen lehet építkezni különböző koreográfiákon keresztül. Személyes órákat MOST kiegészítjük online gyakorlással, a gyorsabb fejlődés érdekében.

Az óra anyaga:

 • Brazeo (gyönyörű flamenco kargyakorlatok)
 • Zapateado (ritmusos flamenco kopogások)
 • Vuelta (forgás technika)
 • Compas (ritmus ismeret)
 • Koreográfia (lépés kombináció, a tanult lépésekből)

alap flamenco stílusok

A tanfolyamon, ismertetem veled a flamenco alap fogalmait, stílusait, ritmusait…

Részletesebben, II. rész:

A flamenco táncnak nem csak sajátos tánc technikai stílusa van, hanem sajátos nyelvezete és nagyon izgalmas ritmusrendszere. Különböző műfajai vannak, ezeket úgy nevezzük, hogy palo. A műfajok különböző hangulatúak, van mélyebb lassabb, szomorúbb palo, de van vidám, érzéki hangulatú egészen a fiestáig. Sokszor ritmikailag is különböznek, de a lépés kombinációk is mások. Ezen a tanfolyamon az alapokra építkezve ismerkedünk a különböző palo-kal is. Személyes órákat MOST kiegészítjük online gyakorlással, a gyorsabb fejlődés érdekében.

Az óra anyaga:

 • Technika (alaplépések begyakorlása)
 • Zapateado (ritmusos flamenco kopogások)
 • Compas (különböző palo ritmusainak ismerete)
 • Palo (műfajokkal való ismerkedés pateita-n keresztül)
 • Pateita (rövid lépéskombinációkból kialakított tánc)
 • Koreográfia (egy adott palo stílusára felépítünk egy komplett táncot)

eredmény

A tanfolyam KÖZBEN FEJLŐDHET A KREATIVITÁSOD ÉS EGYÉNISÉGED. A tánc és mozgás feltölt a mindennapokban és formálja alakodat  is. Ennek  a tanfolyamnak az elvégzése után átfogó képet kapsz a flamenco táncról és olyan alapokra tehetsz szert, amire könnyen lehet építkezni és elmerül a flamenco világába. Új szinten ebben a csoportban tudod folytatni a táncot új koreográfiával.

 

információk

Órarend:
Heti 1 személyes alkalom
Kedd
19.00-20.15 óra
Helyszín:
III. Raktár u. 52.

SZEMÉLYES ÓRA: A tanfolyam személyes óra, és fontos a jelenlét. Ezért, törekedj arra, hogy minden órán ott legyél a tanfolyamon, annak érdekében, hogy megfelelő ütemben haladj és eltud érni a célodat.

AZ ÓRA MENETE: Az óra első felében az alap lépéseket vesszük, majd ismételő mozdulatokkal begyakoroljuk azokat. Erre építkezve elmélyedünk a flamenco izgalmas ritmusvilágába, és egy adott palo stílusába. Táncon keresztül megtapasztalva annak stílusát és hangulatát. Az órát levezetéssel és nyújtással fejezzük be.

PLUSZ Zárt Facebook Csoport: Két óra között is tudod gyakorolni a lépéseket, mert a csoportban megosztom az óra anyagát, így egy-egy rövid videó lesz segítségedre.

JELENTKEZÉS MENETE: Vedd fel velem a kapcsolatot e-mailben, amit leggyorsabban a jelentkezem gombra kattintva érsz el. Ha maradt még benned kérdés írd meg nyugodtan azt is.

Feliratkozás hírlevélre

4

HÓNAP

16

személyes ALKALOM

75

PERCES TÁNCÓRÁK

Jelentkezésed a tandíj befizetésével válik érvényessé!

Z

tandíj

1. flamenco alapok elsajátítása
2. több koreográfia betanulása
3. egymást követő 4 hónap
4. összesen 16 hét
5. az órák 75 percesek

Tandíj egy összegben kifizetve 4.000 Ft kedvezménnyel 84.000 Ft helyett 80.000 Ft.

Tandíj részletfizetéssel 4 hetente esedékes.
Első alkalom: 26.000 Ft
Második alkalom: 21.000 Ft
Harmadik alkalom: 21.000 Ft
Negyedik alkalom: 16.000 Ft

+ BÓNUSZ

+ A csoporthoz tartozik  egy facebook zárt csoport, ahova felveszem neked a táncóra anyagát, annak érdekében, hogy két óra között vissza tudjad nézni és gyakorolni.
+ 30 perces ingyenes online konzultáció.
+ Ezen felül, meghívlak egy olyan facebook zárt csoportba, ahol egy pár leckéből álló oktató anyagot állítottam össze annak érdekében, hogy megalapozzam és felgyorsítsam az alapok elsajátítását.

flamenco tánc oktatás iInhof Katalin

fizetéssel kapcsolatos tudnivalók

Tandíjadat befizetheted:
Utalással vagy készpénzzel egyben az óra előtt.
JELENTKEZÉS ELSŐ TANDÍJ BEFIZETÉSÉVEL
Utalással

SZÁMLASZÁM

Bankszámlaszám: Inhof Katalin ev.
10300002-13519437-00014909
Fizetés után, a számlát e-mailben továbbítom.

ASZF

Adatvédelmi tájékoztató

Tandíjjal kapcsolatos infók

Ezt mindenképpen olvasd el!

MIT JELENT A TANDÍJ?

A tandíj, nem óradíj rendszerben, hanem eredmény alapú tanfolyam rendszerben működik. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a rendszeres órai munka által fejlődünk, hanem a folyamat által egy tematikusan kidolgozott, célorientált képzés tananyag szerint, aminek a végeredménye a tanfolyam végére áll össze. A tandíj fedezi az óra vezetését, a koreográfiákat, tapasztalatokon és eredményen alapuló tananyagot, zárt csoportban megosztott anyagokat, online videókat, szervezést, működtetéshez kapcsolódó eszközöket, terembérletet.

MI A TEENDŐ HA HIÁNYZOM EGY VAGY TÖBB ÓRÁRÓL?

Csapatban tanulunk, tananyagban gondolkodunk. Ha valami közbe jön, ezért ki kell hagynod egy-egy órát, akkor egy rövid összefoglaló videóban követni tudod az óra anyagát. Nem a teljes óra lesz felvéve, arra nincsen lehetőségem, de az új anyagot mindig felveszem neked. Ennek érdekében meghívlak egy zárt facebook csoportba, ahol tudásanyagot töltök fel neked, hogy otthon is tudjál gyakorolni.

Ezért az esetleges elmaradásokat pótolni kell annak érdekében, hogy ne maradj le és a csapat is tudjon haladni. Segítségedre lesz a tanfolyamodhoz tartozó zárt facebook csoport, ahova az adott témával kapcsolatban megosztok rövid videókat és közleményeket. Ebben a csoportban addig van jogosultságod, amíg szeretnél járni a tanfolyamra.

Hiányzás esetében is a tandíj teljes összege fizetendő, függetlenül attól, hogy hányszor veszel rész az órán. Hiányzástól függetlenül a csoporthoz tartozó kedvezményeket is változatlanul megkapod, online elérhető tananyaggal.

MI A TEENDŐ HA le akarom mondani a tanfolyamot?

Ha abba szeretnéd hagyni az órát, az mindenképpen hatással lesz a csapat munkájára. Ezért ezt a szánékodat minél hamarabb jelezd e-mailben, legalább 30 nappal a következő tandíj befizetéséig. Ellenkező esetben a teljes tandíj fizetendő és elérhető minden tananyag.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Ezt mindenképpen olvasd el!

MIT VEGYEK FEL A TÁNC ÓRÁHOZ?

Gyere számodra kényelmes ruhába, amibe csinosnak és jól érzed magad. Nőknek ajánlom a bő szoknyát, amit lehet kombinálni harisnyával vagy leggings-szel. Sima tréning nadrág is jó gyakorláshoz.
Iskolám tanítványai számára flamenco táncszoknya rendelhető, amit a próbára és fellépéshez is tudsz használni. Ezzel kapcsolatban az órán tájékoztatlak.

MILYEN A TÁNC ÓRÁHOZ SZÜKSÉGES CIPŐ?

Ha még nincsen flamenco cipőd, akkor alkalmas lesz egy magasított sarkú zárt és stabil cipő is. Olyan, mint egy néptáncos karaktercipő. Instabil, tűsarkú cipő vagy szandál nem alkalmas. Egy jazz tánccipő vagy sima cipő is elsőre megfelelő lehet. Tanácsot az órán fogok tudni adni.

MIT KELL TUDNOM A HÁZIRENDRŐL?

Az órát pontosan kezdjük, ezért érdemes 10-15 percet rászánni az öltözéshez és akklimatizáláshoz. A táncterembe tánccipővel, vagy megtisztított talpú utcai cipővel megyünk be. Ha elkésel, a gördülékeny bekapcsolódás érdekében, várd meg az éppen folyó gyakorlat végét, ügyelve a már helyét elfoglalt táncos társadra. Gracias!

HOGY KELL JELENTKEZNEM A ZÁRT FACEBOOK CSOPORTBA?

Facebook zárt csoportot a hivatalos oldalamról indítom. Miután bekövettél, meg foglak tudni hívni., ahova a te facebook profilodon keresztül tudsz csatlakozni.
Ez egy olyan csoport, ahol az óra témájával kapcsolatban osztok meg rövid videókat, tudástárt és egyéb hasznos információkat.

Jelentkezés menete!

Itt a jelentkezési lap kitöltésével tudsz jelentkezni. Ha csak kérdésed van, a kapcsolat oldalon írj nekem (lásd. menüsor). Ezek után felveszem veled a kapcsolatot e-mailben és elküldöm NEKED a válaszokat. Jelentkezés esetén pedig a szükséges információkat és a számlát a megadott címedre. Befizetési határidőt a számlán lesz feltüntetve. Jelentkezésed a befizetéssel válik érvényessé!
Ha 48 órán belül nem találsz választ, nézd meg a spam vagy promociós fiókban, mert előfordul, hogy levelem oda érkezik.

SZERETETTEL VÁROM JELENTKEZÉSEDET!

Jelentkezem

Új mező

6 + 15 =

BEAVATÁS A FLAMENCÓBA

Teljesen kezdő vagy újrakezdők részére

N

Rövid idő alatt

N

Alap kar gyakorlatok

N

Lábtechnikai gyakorlatok

N

Koreográfia

N

Zárt facebook csoport

RÓLAM ÍRTÁK

Ahogy besétáltunk ismeretlenül Kata első órájára azonnal éreztem: otthon vagyok. Befogadó, kedves, jókedvű és segítőkész csapat, és hihetetlen profizmus fogadott. A pozitív energia úgy ölelt körül, mint egy kellemesen meleg takaró egy hosszú séta után. Emberként, nőként, tánctanárként egyaránt elvarázsolt.””

Orosz Orsolya

„A flamenco tánc nem hiába a legnehezebb és minél érettebben sajátítjuk el, annál felemelőbb – a tiszta nőt felismerni és megélni is őrületesen nehéz az élet területein, de a korral (igen, a korral J) egyre közelebb jutunk hozzá, ha engedjük. A flamenco számomra a kulcsa. Olyan, mintha lenne egy varàzspálcám, amit Kati, tőled kaptam örökre. Nem tudok érte elég hálás lenni!!!”

Buzgó Ivett

„köszönöm az élményt, nagyon jól éreztem magam, teljesen kikapcsoltam, élveztem minden percét, még itthon is egész nap mosolygott a lelkem…nagyon feltörött minden: a tánc, a kitűnő zene, a remek társaság és főleg a személyes varázsod”

Valler Gabriella