Kezdőtől a professzionális szintig

La Kati Flamenco Művészeti Tánciskola

About Us

A Modern Home In the Heart of San Francisco, CA

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor  ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor  ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim

John & Jane, Your Hosts

Kezdő I. Csoport

Bevezetés a flamencóba

A tanfolyamon olyan alap mozdulatokat tanulsz meg,

ami biztosítja neked azt az alapismeretet, ami a flamenco táncról tudni kell. A tanfolyam elvégzése után olyan alapokra teszel szert, amire nagyon szépen lehet építkezni különböző koreográfiákon keresztül.

Alap flamenco stílusok

A tanfolyamon, ismertetem veled a többek között a flamenco alap fogalmait, stílusait, ritmusait.

Az óra anyaga
 • Technika (alaplépések begyakorlása)
 • Zapateado (ritmusos flamenco kopogások)
 • Compas (különböző palo ritmusainak ismerete)
 • Palo (műfajokkal való ismerkedés pateita-n keresztül)
 • Pateita (rövid lépéskombinációkból kialakított tánc)
 • Koreográfia (egy adott palo stílusára felépítünk egy komplett táncot)

 

EREDMÉNY

Ennek  a tanfolyamnak az elvégére átfogó képet kapsz a flamenco táncról és olyan alapokra tehetsz szert, amire könnyen lehet építkezni és elmerül a flamenco világába. Új szinten ebben a csoportban tudod folytatni a táncot új koreográfiával.

Az óra anyaga
 • Brazeo (gyönyörű flamenco kargyakorlatok)
 • Zapateado (ritmusos flamenco kopogások)
 • Vuelta (forgás technika)
 • Compas (ritmus ismeret)
 • Koreográfia (lépés kombináció, a tanult lépésekből)
A flamenco táncnak nem csak sajátos tánc technikai stílusa van,

hanem sajátos nyelvezete és nagyon izgalmas ritmusrendszere. Különböző műfajai vannak, ezeket úgy nevezzük, hogy palo. A műfajok különböző hangulatúak, van mélyebb lassabb, szomorúbb palo, de van vidám, érzéki hangulatú egészen a fiestáig. Sokszor ritmikailag is különböznek, de a lépés kombinációk is mások. Ezen a tanfolyamon az alapokra építkezve ismerkedünk a különböző palo-kal is.

ÓRAREND

Kedd
18.00-19.00 óra

CÍM

III. kerület
Raktár u. 52.

KAPCSOLAT

06 (30) 824-2390
flamencokurzus@gmail.com

Képzések

Találd meg a TE csoportod

Képzett táncos vagy és szeretnél flamencózni?

MOST elindítok egy professzionális fellépő csoportot, ahova képzett táncosok jelentkezését várom. Gyors fejlődés és alapos tanulási lehetőségekkel elsajátíthatod ezt a műfajt és csatlakozhatsz egy fellépő csoporthoz.

Teljesen kezdő szinttőről a haladó szintig vannak tanfolyamok egész évben.

Ha kezdő vagy és kiszeretnéd próbálni a flamenco táncot, vagy egy ideje táncolsz és gyorsan szeretnél haladni a „Kezdő csoport I. és II.” tanfolyamon elmélyülünk az alap technika alapos gyakorlásában és koreográfiákon keresztül gyakoroljuk a lépéseket.

Ha haladó vagy régóta tanulsz, akkor számodra is van olyan csoport,

ahol egy látványos és kihívásokkal teli koreográfiát tanulhatsz egy remek közösségben.

Szeretsz egyedül tanulni vagy egy konkrét koreográfiát szeretnél magadnak?

Magánóra alkalmával egyedi tempóban szeretnél haladni vagy fellépésre felkészülni? Ebben segítek Neked.

Inhof Katalin

KEZDŐ I.

Bevezetés a flamencóba,
16 hetes kurzus.

 • Alapok elsajátítása
 • Koreográfia
 • Segéd anyagok

KEZDŐ II.

A flamenco alapok elsajítítása,
2 szemeszteren keresztül.

 • Alapok elsajátítása
 • Koreográfia
 • Segéd anyagok
Inhof Katalin Flamenco Táncművész

HALADÓ

Haladó szintű óra, guajiras koreográfiával legyezővel.

 • Erős óra
 • Koreográfia
 • Segéd anyagok
Inhof Katalin flamenco táncművész, KÖZÉP-HALADÓ TANFOLYAM

FELLÉPŐ

Bevezetés a flamencóba, kezdő szintről a haladóig fellépési lehetőséggekkel.

 • Alapok elsajátítása
 • Koreográfia
 • Segéd anyagok

MAGÁNÓRA

Fejlődj saját ütemben!

 • Technika
 • Koreográfia
 • Segéd anyagok
kezdő II. CSOPORT

Kezdő tanfolyam

Meg szeretnéd tapasztalni milyen az,  amikor napról napra ügyesebb leszek és egyre jobban tetszek önmagamnak? Akkor ez a tanfolyam Neked szól!

Hónap

Koreográfia

Perces órák

Haladó CSOPORT

Közép és haladó tanfolyam

Régóta táncolsz kisebb-nagyobb kihagyásokkal és szereted a legtöbbet kivenni a befektetett munkából? Akkor ez a tanfolyam Neked szól!

Hónap

Koreográfia

Perces órák

FELLÉPŐ CSOPORT

Flamenco tanfolyam képzett táncosoknak

Képzett táncos vagy és szeretnéd elsajátitatni a flamenco táncot, fellépni esetleg később tanítani? Akkor ez a tanfolyam Neked szól!

Hónap

Koreográfia

Perces órák

Inhof Katalin La Kati Kezdő tanfolyam, flamenco oktatás

16 hetes kurzus

1. flamenco alapok elsajátítása
2. több koreográfia betanulása
3. egymást követő 4 hónap
4. összesen 16 hét
5. az órák 75 percesek
6. a kurzus elvégzése után a kezdő II. csoportban lehet folyatni a táncot.

KEDVEZMÉNYES TANDÍJ:  4.000 Ft kedvezmény kapsz egy össszeben való kifizetés esetén.

80.000 Ft

TANDÍJ

84.000 Ft Ft

A tandíj részletfizetéssel 4 hetente esedékes.

 • Első alkalom: 26.000 Ft
 • Második alkalom: 21.000 Ft
 • Harmadik alkalom: 21.000 Ft
 • Negyedik alkalom: 16.000 Ft

+ BÓNUSZ

+  facebook zárt csoportban megosztok Veled oktató videókat, információkat és az óra tananyagát gyakorlási lehetőség érdekében.
+ 30 perces ingyenes online konzultáció.
+ Ezen felül, meghívlak egy olyan facebook zárt csoportba, ahol egy pár leckéből álló oktató anyagot állítottam össze annak érdekében, hogy megalapozzam és felgyorsítsam az alapok elsajátítását.

Információ

Jelentkezés, fizetés, házirend, hiányzás és GYIK

JELENTKEZÉS,  A JELENTKEZÉSI LAP KITÖLTÉSÉVEL ÉS a TANDÍJ ELSŐ RÉSZLETÉNEK BEFIZETÉSÉVEL LEHETSÉGES.

Hátralék tandíjbefizetés részletben:
4 hetente utalással vagy készpénzben, a számlát e-mailben küldöm.
Bankszámlaszám: Inhof Katalin ev.
10300002-13519437-00014909

ASZF

Adatvédelmi tájékoztató
TANDÍJJAL KAPCSOLATOS TUDNIVALÓK

A tandíj, nem óradíj rendszerben, hanem eredmény alapú tanfolyam rendszerben működik. Ez azt jelenti, hogy nemcsak a rendszeres órai munka által fejlődünk, hanem a folyamat által egy tematikusan kidolgozott, célorientált képzés tananyag szerint. Az eredmény, a tanfolyam végére áll össze. A tandíj fedezi az óra vezetését, a koreográfiákat, tapasztalatokon és eredményen alapuló tananyagot, zárt csoportban megosztott anyagokat, online videókat, szervezést, működtetéshez kapcsolódó eszközöket és a terembérletet.

GYIK: Mit vegyek fel az órára?

Gyere számodra kényelmes ruhába, amibe csinosnak és jól érzed magad. Nőknek ajánlom a bő szoknyát, amit lehet kombinálni harisnyával vagy leggings-szel. Sima tréning nadrág is jó gyakorláshoz.
Iskolám tanítványai számára flamenco táncszoknya rendelhető, amit a próbára és fellépéshez is tudsz használni. Ezzel kapcsolatban az órán tájékoztatlak.

Ha még nincsen flamenco cipőd, akkor alkalmas lesz egy magasított sarkú zárt és stabil cipő is. Olyan, mint egy néptáncos karaktercipő. Instabil, tűsarkú cipő vagy szandál nem alkalmas. Egy jazz tánccipő vagy sima cipő is elsőre megfelelő lehet. Tanácsot az órán fogok tudni adni.

GYIK: Hogy kell jeetkezni a facebook zárt csoportba?

Facebook zárt csoportot a hivatalos oldalamról indítom. Miután bekövettél, meg foglak tudni hívni., ahova a te facebook profilodon keresztül tudsz csatlakozni.
Ez egy olyan csoport, ahol az óra témájával kapcsolatban osztok meg rövid videókat, tudástárt és egyéb hasznos információkat.

TEENDŐ HIÁNYZÁS ESETÉN

Hiányzzást e-mailben jelezd előre.

Hiányzás esetében is a tandíj teljes összege fizetendő, függetlenül attól, hogy hányszor veszel rész az órán. Hiányzástól függetlenül a csoporthoz tartozó kedvezményeket is változatlanul megkapod, online elérhető tananyaggal.

Csapatban tanulunk, tananyagban gondolkodunk. Ha valami közbe jön és ki kell hagynod egy órát, akkor egy rövid összefoglaló videó segítségével követni tudod az óra anyagát. Nem a teljes óra lesz felvéve, arra nincsen lehetőségem, de az új anyagot mindig felveszem neked az órán Ennek érdekében meghívlak egy zárt facebook csoportba, ahol tudásanyagot töltök fel neked, hogy otthon is tudjál gyakorolni.

Ezért az esetleges elmaradásokat pótolni kell annak érdekében, hogy ne maradj le és a csapat is tudjon haladni. Ebben a csoportban addig van jogosultságod, amíg szeretnél járni a tanfolyamra.

TEENDŐ LEMONDÁS ESETÉN

Ha abba szeretnéd hagyni a tanfolyamot, hatással lesz a csapat munkájára. Ezért ezt a szánékodat minél hamarabb jelezd e-mailben, legalább 30 nappal a következő tandíj befizetéséig. Ellenkező esetben a teljes tandíj fizetendő és továbra is elérhető minden tananyag.

HÁZIREND

Az órát pontosan kezdjük, ezért érdemes 10-15 percet rászánni az öltözéshez és akklimatizáláshoz. A táncterembe tánccipővel, vagy megtisztított talpú utcai cipővel megyünk be. Ha elkésel, a gördülékeny bekapcsolódás érdekében, várd meg az éppen folyó gyakorlat végét, ügyelve a már helyét elfoglalt táncos társadra. Gracias!

Tanfolyamra olyan jelentkezőt várok, aki szeret csapatban dolgozni és a közösségi szellemiséget.

SZERETETTEL VÁROM JELENTKEZÉSEDET!

Inhof Katalin

(30) 824-2390
III., Raktár u. 52.
flamencokurzus@gmail.com
első lépés

Jelentkezés menete

Ezen az oldalon található jelentkezési lap kitöltésével tudsz jelentkezni. Ez után felveszem veled a kapcsolatot e-mailben és elküldöm neked a befizetéshez szükséges számát a megadott címre és jelentkezésed a befizetéssel válik érvényessé. Befizetési határidő a számlán lesz feltüntetve.

Ha csak kérdésed van, a kapcsolat oldalon írj nekem (lásd. menüsor). Ezek után felveszem veled a kapcsolatot e-mailben és elküldöm NEKED a válaszokat.

Ha 48 órán belül nem találsz választ, nézd meg a spam vagy promociós fiókban, mert előfordul, hogy levelem oda érkezik.

Jelentkezem

Új mező

2 + 1 =

Information

Amenities

Free WiFi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor 

Free Parking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor 

Bedroom Comforts

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor 

Dishwasher

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor 

Washer & Dryer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor 

Pool

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor 

Computer Station

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Printer/Scanner

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor

Coffee Maker

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor 

and 30 more
Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
Checkin & Checkout

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor 

Cancellation Policy

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor 

House Rules

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor 

Have a Question?

Talk to the Host

Reviews

Guest Reviews

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Dominic Simpson

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
David Thorton

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Jen Brown

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Brandy Zimmer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.
Steve Dawson

Visit San Francisco in Style

We Have Vacancy!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore